Vain todelliselle juustofanille! Näin monta eri juustoa on maailmanennätyspizzassa: "Pohdin vain, miltä se maistuu"
Ranskalaiskokki Benoit Bruel koristi yhden pizzan 254 erilaisella juustolla ja pääseekin nyt Guinnessin ennätyskirjaan.
Videolla melkoinen erikoisuus: Testasimme "roiskeläppäpizzoista valmistuvan, hämmentävän kakun. Katso, miten se valmistuu ja kokeile, jos uskallat!
Ranskalaiskokki kasasi pizzaansa melkoisen keon juustoja ja nappasi samalla Itselleen maailmanennätyksen.
Benoit Bruel pääsee Guinnessin ennätyskirjaan pizzalla, jossa on käsittämättömät 254 erilaista juustia, kertoo UPI.
"Pohdin vain, miltä se maistuu"
Ennätys tehtiin helmikuussa 2020. Sosiaalisessa mediassa moni haaveilee pizzan maistamisesta.
– Miten hauskaa! Jokainen pala maistuisi erilaiselta, Twanissa Cox kirjoittaa Facebookissa.
– Pohdin vain, miltä se maistuu... Samalla kuolaan, Káy Çèè toteaa.
– Hän olisi voinut onnistua paremmin. Pelkästään Ranskassa on jotain 1200 erilaista juustoa, Reeks Skyhopper pohtii.
Osa kommentoijista tosin uskoo, että yli 200 minipalaa juustoa on yksinkertaisesti liikaa yhteen pizzaan.
Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.
Juustot punnittiin tarkasti
Benoit punnitsi juustot varmistaakseen, että niitä on riittävästi maailmanennätykseen. Kotikokit voinevat pian kokeilla samaa, sillä Benoit on luvannut julkaista listan pizzassa käytetyistä juustoista.
Miehen sanojen mukaan hänelle oli tärkeää, että juustoinen ennätys saadaan Ranskaan.
Aiempi ennätys rikkoutui sadalla juustolla
Ennätystä piti aiemmin halussaan vuonna 2019 pizzan paistellut australialainen Johnny Di Francesco. Hänen pizzassaan tosin oli "vain" 154 eri juustoa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"