Yllättävä raaka-aine tekee pannukakusta täydellisen rapeaa ja pehmeää – tätä on kokeiltava!
Jos haluat hyvästä pannukakusta entistäkin parempaa, testaa tätä hittireseptiä.
Perinteinen pannukakku on yksi parhaista ja yksinkertaisimmista herkuista, mitä kotiuunissa voi valmistaa. Pannukakku maistuu sellaisenaan tai hillon ja kermavaahdon kera.
Maailman parasta pannukakkua puolestaan saat, kun lisäät pannariin yhden yllättävän raaka-aineen.
Riisimuroilla täydellinen pannari
Oletko ikinä kokeillut lisätä pannukakun päälle riisimuroja? Idea saattaa kuulostaa erikoiselta, mutta murot tuovat pannukakun pintaan täydellisen rapeuden.
Jos siis haluat pannukakusta astetta parempaa, ripottele pinnalle riisimuroja, ennen kuin laitat sen uuniin. Murot sulavat sokerisen rapeaksi pinnaksi pannukakun pinnalle.
Testaa hittiresepti: Riisimuropannukakku eli maailman paras pannukakku
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku