Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Riisimuro-pannukakku eli maailman paras pannukakku

Riisimuro pannukakku
Julkaistu 02.02.2017 09:57

MTV LIFESTYLE

Tässä reseptissä perinteinen pannukakku saa täydellistä rapeutta ja makua riisimuroista. Kokeile ja ihastu!

Ainekset

  • 1 l maitoa
  • 3 kananmunaa
  • 1,5 dl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1-1,5 tl jauhettua kardemummaa
  • 5 dl jauhoja
  • 125 g sulatettua voita tai margariinia
  • riisimuroja pinnalle

Valmistusohje

1. Sekoita munat ja sokeri maitoon vispilällä. 

2. Yhdistä jauhot, suola, leivinjauhe, kardemumma ja vaniljasokeri. Lisää jauhoseos sitten pikku hiljaa maitoon.

3. Lisää lopuksi rasva.

4. Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Ripottele päälle riisimuroja.

5. Paista pannukakkua 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoile hillon ja kermavaahdon kanssa. 

Tuoreimmat aiheesta

Pannukakku