Riisimuro-pannukakku eli maailman paras pannukakku

Riisimuro pannukakku

Tässä reseptissä perinteinen pannukakku saa täydellistä rapeutta ja makua riisimuroista. Kokeile ja ihastu!

Ainekset

  • 1 l maitoa
  • 3 kananmunaa
  • 1,5 dl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1-1,5 tl jauhettua kardemummaa
  • 5 dl jauhoja
  • 125 g sulatettua voita tai margariinia
  • riisimuroja pinnalle

Valmistusohje

1. Sekoita munat ja sokeri maitoon vispilällä. 

2. Yhdistä jauhot, suola, leivinjauhe, kardemumma ja vaniljasokeri. Lisää jauhoseos sitten pikku hiljaa maitoon.

3. Lisää lopuksi rasva.

4. Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Ripottele päälle riisimuroja.

5. Paista pannukakkua 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoile hillon ja kermavaahdon kanssa. 

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.