Ilo-vauvan roolissa hurmannut Hugo-poika poistuu Salkkareista – Saara-äiti: "Tyhjä olo"

Vivi Wahlström kertoo, minne Viola ja Ilo-poika lähtevät 0:29
Videolla Vivi Wahlström kertoo, minne Viola ja Ilo-poika lähtevät

Hugo sanoo Salkkareille heipat.

Salatut elämät -sarjassa koittaa jäähyväisten aika, kun Viola ja hänen poikansa Ilo poistuvat sarjasta. Samalla sarjaa vuodesta 2016 saakka tähdittänyt näyttelijä Vivi Wahlström ja hänen ruutulapsensa, suloinen Hugo-poika, jatkavat kohti uusia seikkailuja.

Hugon äiti Saara Rastas on haikeilla mielin siitä, että Hugon taival Salkkareissa tulee päätökseensä. Pikkumies on tähdittänyt sarjaa aina kolmeviikkoisesta saakka, ja kuvaukset ovat kuuluneet heidän elämäänsä jo pidemmän tovin.

– Semmoinen tyhjä olo. Nyt pitää keksiä vähän jotain erilaista tekemistä, vaikkapa uusia harrastuksia ja muita. Hugo on ollut pienestä asti todella sosiaalinen, ja tämä ohjelma on varmasti siihen vaikuttanut, hän sanoo.

Saara-äidin mukaan Hugo on aina tykännyt tulla töihin. Pikkuinen otetaan aina iloisesti vastaan ja hänet huomioidaan muiden työryhmän jäsenten toimesta hienosti.

– Nyt loppuvaiheessa, kun olen sanonut, että mennään studiolle, niin Hugo on oppinut sanomaan Vivin ja muistaa hänet, Saara kertoo.

Hugo on saanut sukulaisilta ja tutuilta kehuja Salkkarit-esiintymisistään.

– He ovat kehuneet, että Hugo on söpö ja että on mennyt hienosti, Saara sanoo.

Näin Salkkarit-vauva valmistautuu kuvauksiin 2:42
Videolta näet seitsemän kuukauden ikäisen Hugon ja Saara-äidin haastattelun vuodelta 2022.

Salatut elämät ma-to MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla. Seuraavan viikon jaksot perjantaisin MTV Katsomo + -palvelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat