Pitkäaikainen Simpsonit-hahmo kuoli – tuottaja mielissään fanien reaktioista

Simpsonit-tuottaja Tim Long on hyvillään siitä, miten fanit suhtautuivat Larry “The Barfly” Dalrymplen kuolemaan.

Simpsonit-sarjassa nähtiin taannoin harvinainen juonenkäänne, kun yksi sarjan hahmoista, Larry “The Barfly” Dalrymple siirtyi ajasta ikuisuuteen.

Larry oli yksi sarjan pitkäaikaisista sivuhahmoista. Hän esiintyi sarjassa ensimmäisen kerran jo sen ensimmäisellä tuotantokaudella vuonna 1989. Hahmo on sittemmin nähty istumassa Moen kapakassa kittaamassa kaljaa Homerin ja muiden tämän ryyppytovereiden kanssa.

Koska hahmoja kuolee Simpsonit-sarjassa vain harvoin, herätti Larryn poismeno suuriakin tunteita sarjan fanien keskuudessa. Yksi sarjan tuottajista kommentoi nyttemmin TMZ:lle, että näin oli tarkoituskin.

Simpsonit-tuottajan Tim Longin mukaan työryhmä ei odottanut sarjan faneilta yhtään lievempää reaktiota Larryn kuolemaan. Juonenkäänteen oli tarkoitus iskeä lujaa siitäkin huolimatta, ettei Larry koskaan ollut yksi sarjan keskeisimmistä hahmoista. Kuolemat nimittäin ovat Simpsonit-sarjassa harvinaisia, ja sen vuoksi Longin mukaan aina suuria juonenkäänteitä, oli kyseessä keskeinen hahmo tai ei. 

Long esitti pahoittelunsa niille faneille, jotka harmistuivat Larryn kuolemasta ja kyseisen jakson alavireisestä tunnelmasta.  Hän on kuitenkin mielissään siitä, että hahmon poismeno herätti katsojissa tunteita, sillä se kielii hänen mukaansa siitä, kuinka pidetty ja rakastettu sarja Simpsonit edelleen on.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat