Prinsessa Beatricen ex-poikaystävä kuoli epäiltyyn huumeiden yliannostukseen

Miamin poliisilaitos on vahvistanut, että prinsessa Beatricen ex-poikaystävä Paolo Liuzzon kuolemaa tutkitaan huumeiden yliannostuksena. 

Prinsessa Beatricen, 35, entinen poikaystävä Paolo Liuzzo, 41, on kuollut epäiltyyn huumeiden yliannostukseen Miamissa sijaitsevassa hotellissa.

Miamin poliisilaitos vahvisti Independentille  24. huhtikuuta, että poliisi kutsuttiin citizenM Miami Worldcenter -hotellin huoneeseen 7. helmikuuta. 

Poliisitutkinta on vielä kesken, mutta Liuzzon kuolemaa tutkitaan poliisin mukaan huumeiden yliannostuksena.

Liuzzon romanttinen suhde prinsessa Beatricen kanssa tuli ilmi vuonna 2005, kun prinsessa oli 17-vuotias ja Liuzzo 24-vuotias, ja prinssi Andrew  ja Yorkin herttuatar Sarah Ferguson kutsuivat hänet perheen kanssa hiihtolomalle Verbieriin, Sveitsiin. 

Kaksikon tiet kuitenkin erosivat vuotta myöhemmin, kun kävi ilmi, että Liuzzo oli joutunut palaamaan Yhdysvaltoihin, koska hän oli rikkonut ehdonalaista vankeuttaan pahoinpitelytuomiosta. Pahoinpitely alennettiin vuonna 2002 Massachusettsissa opiskelutoverin taposta. Daily Mailin mukaan Liuzzo tuomittiin yhteydestä tappeluun, jossa kuoli 19-vuotias opiskelutoveri. 

The Sun kertoo, että Liuzzon kuolintodistuksen mukaan hän oli työskennellyt taideteollisuuden konsulttina, ja hänen ruumiinsa lennätettiin takaisin kotikonnuilleen Long Islandille hautajaisia varten 16. helmikuuta. Hänen kuolintodistuksensa mukaan hän asui asunnossa, joka ei ole kaukana Miamin keskustassa sijaitsevasta hotellista, jossa hänen uskotaan kuolleen.

Liuzzon kerrotaan taistelleen päihdeongelmaa vastaan, minkä vuoksi viranomaiset kuulustelivat häntä toistuvasti kokaiinin hallussapidosta. Hän kamppaili myös pelivelkojen kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat