Salkkareista poistuva Vivi Wahlström postasi tunteikkaan kuvakimaran sarjan kulisseista: "Tuntuu ihan hullulta kirjottaa tätä tekstiä"

Vivi Wahlström kertoo, minne Viola ja Ilo-poika lähtevät 0:29
Videolla Vivi Wahlström kertoo, minne Viola ja Ilo-poika lähtevät

Vivi Wahlström tunnelmoi lähtöään Salkkareista.

Perjantaina 26. huhtikuuta paljastettiin, että näyttelijä Vivi Wahlström ja hänen ruutulapsensa, suloinen Hugo-poika poistuvat Salatut elämät -sarjasta.

Violan roolia vuodesta 2016 saakka esittänyt Wahlström jakoi Instagram-tililleen Salkkarit-aiheisen kuvasarjan, jonka yhteydessä hän kertoo lähtemiseen liittyviä ajatuksiaan. Kuvasarjaan on upotettu otoksia Wahlströmin Salkkarit-uran varrelta.

Huhhuh, tämä tuntuu ihan hullulta kirjottaa tätä tekstiä. En edes tiedä mistä alottaa tai mitä sanoa... Nyt on tullut aika sulkea tämä ovi mun elämässä ja mennä kohti uusia seikkailuja ja haasteita. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Sarjassa 14-vuotiaana aloittanut Wahlström jatkaa tekstiään kertoen, että kahdeksan vuotta Salkkareissa on vierähtänyt kuin silmänräpäyksessä.

– Olen kasvanut aikuiseksi tämä sarjan ja koko työryhmän parissa. Sanomattakin selvää, että koko porukka, jonka kanssa olen saanut tehdä töitä viimeset 8 vuotta, on minulle kuin toinen perhe. Kiitos ihan jokaiselle duunikaverilleni, että olette olleet mukana jakamassa kaikki ilot, itkut, naurut, hepulit, v*tutukset ja valitukset, olette kultaakin kalliimpaa, hän raapustaa.

Wahlström toteaa tekstissään, että suurin kiitos kuuluu katsojille, jotka ovat seuranneet Pihlajakadun käänteitä sekä tukeneet hänen ja hänen hahmonsa Violan matkaa sarjassa.

– Teitä varten tätä sarjaa tehdään. Olen äärettömän kiitollinen kaikesta rakkaudesta, jota olen teiltä saanut. Minulla olisi miljoona kuvaa, mitkä haluisin jakaa tähän, mutta tässä nyt jotain räpsyjä vuosien varrelta. Bye bye Pihlajakatu, Viola vilkuttelee nyt Balilta, hän kirjoittaa. 

Julkaisu on kerännyt lyhyessä ajassa paljon kommentteja.

– Kiitos työvuosista, oli niin ihanaa tehdä sun kanssa töitä! Tulee ikävä sua ja meidän nauruhepuleita, Salkkarit-tähti Emma Nopanen kirjoittaa.

– Tervetuloa ex-pihlajakatulaisiin, näyttelijä ja juontaja Janne Saarinen toivottaa. 

Katso alla olevalta videolta, mitä muuta Salkkareissa tapahtuu ensi viikolla!

Kurkista Salkkareiden seuraavaan viikkoon 0:44
Katso kurkistus videolta!

Salatut elämät ma-to MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla. Seuraavan viikon jaksot perjantaisin MTV Katsomo + -palvelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat