Suvi Hartlinin ja tyttären lomakuvat ihastuttavat – radiojuontaja teki hauskan havainnon: "Huomioitavaa teinin kanssa…"

Kilpailuhenkinen Esko Eerikäinen pettyi kun jäi palkinnotta radiogaalassa 7:22
Radiojuontajat Esko Eerikäinen ja Suvi Hartlin vierailivat MTV:n Huomenta Suomessa kertomassa arjestaan suositussa Radio Novan iltapäivässä.

Suvi Hartlin jakoi lomakuviaan someseuraajille.

Radiojuontaja Suvi Hartlin kävi kevätreissulla Lontoossa 15-vuotiaan tyttärensä kanssa. Hartlin julkaisi useita kuvia matkaltaan ja niistä paljastuu, että kaksikko kävi ainakin shoppailemassa ja katsomassa nähtävyyksiä.

Hartlin kirjoitti humoristisesti, millaisen huomion teki matkallaan.

– Huomioitavaa teinin kanssa matkustelussa on se, että hyvä fiilis säilyy kunhan netti pelaa ja visa laulaa. Toisaalta vaikeinta on se kun netti ei pelaa ja visa ei pysty vetää enää kertsiäkään. Eiku oikeesti meillä oli niin kivaa. Mulla on maailman ihanin tyttö, Hartlin kirjoitti.

Kaikki kuvat näet klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Äidin ja tyttären yhteiskuvat ovat keränneet paljon kehuja.

– Kaunis äiti ja tytär.

– Ihanat te.

Tammikuussa Hartlin onnitteli tytärtään 15-vuotissynttäreiden kunniaksi Instagram-tilillään. Julkaisun mukaan he olivat käyneet aikaisemmin tutustumassa lukioon.

– Johonkin hujahti 15 vuotta. On aika haikea fiilis, mutta ennen kaikkea olen pohjattoman ylpeä, millainen nuori hänestä on kasvanut. Rakastan valtavasti, Hartlin kirjoitti kuvien yhteyteen. 

– Pitkässä juoksussa tämä kuitenkin lisää meidän kaikkien onnellisuutta. Pysytään läheisinä kavereina ja tyttären vanhempina, se ei koskaan tule muuttumaan, Hartlin kirjoitti tuolloin Instagramissa. 

Hartlinin tytär on hänen edellisestä suhteestaan. Juontaja paljasti viime vuoden lopussa olevansa jälleen parisuhteessa.

Hartlin juontaa Radio Novan suosittua iltapäivälähetystä yhdessä Esko Eerikäisen kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat