Vivi Wahlström poistuu Salkkareista ruutulapsensa Hugon kanssa: "Kaikki hyvä loppuu aikanaan"

Vivi Wahlström kertoo, minne Viola ja Ilo-poika lähtevät 0:29
Videolla Vivi Wahlström kertoo, minne Viola ja Ilo-poika lähtevät

Vivi Wahlström jää pois Salatuista elämistä.

Salatut elämät -sarjassa koittaa jäähyväisten aika, kun Viola ja hänen poikansa Ilo poistuvat sarjasta. Samalla sarjaa vuodesta 2016 saakka tähdittänyt näyttelijä Vivi Wahlström ja hänen ruutulapsensa, suloinen Hugo-poika jatkavat kohti uusia seikkailuja.

– Vuodet ovat vierähtäneet tässä aika nopeasti. Olen nyt seitsemän vuotta ollut mukana, ja nyt on vain sellainen aika, että tarvitsen uutta elämääni. Kaikki hyvä loppuu aikanaan, Wahlström valottaa MTV Uutisille lähtönsä taustoja. 

Hän kuitenkin huomauttaa, ettei koskaan voi tietää, onko hänen lähtönsä sarjasta lopullinen. Nyt on kuitenkin tullut aika mennä uusia tuulia kohti.

Salkkarit on ollut jo vuosikausien ajan suuri osa Wahlströmin elämää ja arkea. Hän aloitti sarjassa ollessaan 14-vuotias.

– En ihan niin pienenä kuin Hugo, mutta kuitenkin alaikäisenä. Minulla ei ole tietoa tai kokemusta mistään muusta, niin kyllä se tulee varmasti vaikuttamaan ja tuntumaan oudolta, kun enää ei tulekaan aikatauluja enkä enää kävele tänne jokaisen loman jälkeen, hän sanoo.

Wahlströmin mielestä on kauheaa, ettei hän enää työskentele Hugon kanssa. Pikkumiehestä on tullut hänelle valtavan tärkeä.

– Hugon kanssa on ollut ihan parasta tehdä töitä. Hauskinta on se, että muistan, kun Hugo tuli tähän sarjaan, ja minua jännitti ihan hirveästi, että miten osaan olla niin pienen lapsen kanssa. Nyt on ihanaa nähdä, miten meille on tullut yhteys täällä, hän sanoo.

Wahlströmille kaikkein rakkain Viola ja Ilo -kohtaus on se, jossa Ilo oli vastasyntynyt ja Viola näki poikansa ensimmäistä kertaa.

Wahlström haluaa osoittaa kiitokset jokaiselle, joka on katsonut Salattuja elämiä ja tukenut hänen matkaansa sarjassa. 

– Teitä varten tätä sarjaa tehdään, enkä olisi tässä ilman Salkkareita tai teitä katsojia. Kiitos ihan joka ikiselle, hän sanoo.

Katso alla olevalta videolta, mitä muuta Salkkareissa tapahtuu ensi viikolla!

Kurkista Salkkareiden seuraavaan viikkoon 0:44
Katso kurkistus videolta!

Salatut elämät ma-to MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla. Seuraavan viikon jaksot perjantaisin MTV Katsomo + -palvelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat