Testasimme parsaherkun, jota on hankala tyriä – yhtä helppoa kuin tähtitorttujen tekeminen
Jos kaipaat simppeliä alkuruokaa tai nopeaa ja helppoa suolaista tarjottavaa, kokeile brie-parsataskuja, joiden valmistus sujuu vähemmänkin kokeneelta kotikokilta.
Kotitalouden lehtori Anu Heinaro vieraili maaliskuun lopussa Huomenta Suomessa neuvomassa reseptejä helppoihin keväisiin annoksiin.
Yksi resepteistä oli brie-parsataskut, jotka maistuvat yhtä hyvältä kuin kuulostavat. Mehevä lehtitaikina, maukas parsa ja suussa sulava brie-juusto ovat täydellinen yhdistelmä, joka toimii niin alkuruokana kuin näppäränä suolaisena tarjottavana kevään juhlissa.
Mikä parasta, jos tähtitorttujen askartelu on tuttua, parsataskut eivät tuota minkäänlaista ongelmaa.
Katso myös: Näin syntyy huippukokkien kevätbrunssi! Ota ohjeet talteen
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka