Broileripulla-couscous
Julkaistu
Nopea ja maukas arkiruoka syntyy valmiista broileripullista ja couscousista. Saat kastikkeeseen aasialaisen säväyksen currylla ja juustokuminalla, meksikolaista tulta tacomausteella.
- Ruokavalio: Kananmunaton
4 hengelle
- 400 g valmiita broileripyöryköitä
- 100 g pakastettuja herkkusieniä
- 2 rkl juoksevaa margariinia
- 1 purkki (250 g) valmista tomaattikastiketta
- 4 dl couscous-suurimoita
- 4 dl vettä
- 1 tl suolaa
- 2 rkl voita
Valmistusohje
1. Kuumenna margariini ja kuullota herkkusienet. Lisää tomaattikastike, kiehauta ja lisää broileripyörykät. Kuumenna läpeensä.
2. Kiehauta vesi. Ota kasari liedeltä ja kaada veteen couscous-suurimot. Anna hautua kannen alla 5 minuuttia. Sekoita suola ja voi ryyneihin. Tarjoile broileripyörykkäkastikkeen kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Lohivoileipäkakku – Katin nerokas voileipäkakku kääräistään rullalle
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Voileipäkakkusushit
-
Kesäinen raparperibooli
-
Kinkkutäytteinen voileipäkakkurulla
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät