Ketsuppi
Julkaistu
Valmista itse ketsuppia.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 3 tomaattia
- 2 valkosipulinkynttä
- 4 rkl öljyä
- 2 dl tomaattipyreetä
- 2 rkl sokeria
- 2 rkl valkoviinietikkaa
- ripaus mustapippuria
Valmistusohje
Pilko tomaatit ja valkosipuli ja kuullota niitä öljyssä.
Sekoita tomaattipyree joukkoon ja mausta sokerilla, etikalla ja mustapippurilla.
Kun sose kiehahtaa, ota se pois hellalta ja soseuta sileäksi sauvasekoittimella.
Käytä ketsuppia lisukkeena.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Lohivoileipäkakku – Katin nerokas voileipäkakku kääräistään rullalle
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Voileipäkakkusushit
-
Kesäinen raparperibooli
-
Kinkkutäytteinen voileipäkakkurulla
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät