Ravintola-arvostelu: Näsinneula, Tampere
Saimme kutsun testaamaan Ravintola Näsinneulan tarjontaa. Tajusin samalla, miten paljon olenkaan tahattomasti syrjinyt Tampereen kulinaarisen pohjan merkkipaalua. Siihen löytyi muutamia syitä alitajunnasta. Olen työskennellyt Särkänniemessä monessa tehtävässä. Paistanut burgeria, toiminut hissipoikana, markkinoinut ulos, viestitellyt sisään. Markkinointipuolella tuli kerran kuukaudessa tilaisuus illastaa Neulassa. Niinpä sen jälkeen tuli helposti valittua muu ravintola illallisille, vaikka paikan antimiin olinkin tykästynyt. Toisekseen Näsinneulasta ei nykyisin liiemmin puhuta. Lähiruoan uranuurtajana toiminut ravintola ei vain tule palkintosijoilla mieleen illallispaikkaa miettiessä. Oli mielenkiintoista nähdä, mitä vuosikymmenessä on ehtinyt tapahtua.