Alma Hätönen palaa radioon

Alma Hätönen kertoo, kuinka puoliso Jaakko Ohtosen vahinko oli maksaa hänen henkensä 30 metriä pinnan alla 1:22
Katso myös: Alma Hätönen kertoi Kuutamolla-ohjelmassa, kuinka hänen puoliso Jaakko Ohtosen vahinko oli maksaa hänen henkensä 30 metriä pinnan alla.

Alma Hätönen kertoo Instagramissa tulevista työkuvioistaan.

Juontaja Alma Hätönen kertoo Instagram-tilillään palaavansa takaisin Ylelle saatuaan yllättävän pestin radiosta.

Minä palaan Ylelle! Shantin söpöllä kesänaamalla huomio sille, että kuten ikiaikainen sanonta kuuluu: Kaikki tiet vievät Ylelle! Tämä kevät toi mukanaan mahdollisuuden, jota en ollut edes osannut ajatella. Pitkän rekryprosessin päätteeksi tulin valituksi Radio Suomen uudeksi juontajaksi, Hätönen paljastaa Instagram-julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hätönen kertoo palaavansa Ylelle vakituisena työntekijänä, joka tarkoittaa sitä, että hän "pistää syksyllä pestin alkaessa oman firmansa pöytälaatikkoon".

– Se tuntuu vähän haikealta, mutta kun vaakakupissa oli se, että pääsen tekemään lokakuusta alkaen aivan upeiden ammattilaisten kanssa Suomen kuunnelluinta kanavaa, päätös oli selvä. Tähän mahdollisuuteen oli tartuttava! hän raapustaa.

Kesän ajan Hätönen paiskii vielä muunlaisia hommia. Hän myös kirjoittaa, että hänen fysioterapeutin opintonsa jatkuvat radiotyön ohella.

Hätönen työskenteli aikaisemmin useiden vuosien ajan YleX-radiokanavalla, jossa hän ja juontaja Jenni Poikelus luotsasivat yhdessä Poikelus ja Hätönen -radio-ohjelmaa.

Lue myös:

    Uusimmat