Alonso toisti Spassa vanhan tallikaveritaistonsa

Fernando Alonso kiisti Belgian GP:n jälkeen, että olisi antanut tallikaverilleen Lewis Hamiltonille aiemmasta poikkeavaa kohtelua Span radan ensimmäisissä mutkissa, joissa Alonso ensin ahdisti Hamiltonin ulos radalta ja piti sitten kolmossijansa Eau Rouge -mutkassa rengas rengasta vastaan käydyssä taistelussa.

Alonso ajoi samantyyppisesti Astromega-tallikaveriaan Marc Goossensia vastaan jo vuonna 2000 Span F3000-kisassa. Alonso piti tuolloin avauskierroksella Eau Rouge -mutkaan mentäessä Goossensin tiukan taistelun jälkeen takanaan ottaen lopulta kisan voiton, jolla vakuutti F1-tallit taidoistaan.

Alonson ja Hamiltonin välit ovat tunnetusti kiristyneet muutaman viime kisan aikana, mutta Alonson mukaan tallikaverusten välillä koettu taistelu ei kuvastanut tätä.

- Minulla oli ihan sama suhtautumistapa. Satuimme vain lähtemään kolmannesta ja neljännestä ruudusta. Joskus olemme kauempana toisistamme esimerkiksi toisessa ja neljännessä ruudussa. Täällä Spassa ensimmäinen mutka on hieman hankalampi, koska se kääntyy 180 astetta ja pääsuora on leveä, joten ykkösmutkaan voi ajaa monenlaisella linjalla. Kyse oli vain tästä. Minun suhtautumisessani ei ole muuttunut mikään, Alonso kertoi kisan jälkeen.

(MTV3)

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat