Alppitähti tuli kaapista – "Viha ei voita rakkautta"

Alppihiihtotähti Breezy Johnson on kertonut avoimesti olevansa biseksuaali.

Johnson julkaisi Instagram-tilillään hiljattain päivityksen, jossa hän kertoi avoimesti seksuaalisesta suuntautumisestaan.

– Olen biseksuaali. Ennen tämän kauden alkua halusin olla avoin siitä, kuka olen. Sateenkaari-ihmiset, jotka tuntevat olonsa hieman erilaiseksi ja haluavat nähdä kaltaisensa ihmisen huipulla, olen täällä edustamassa sitä, että olemme normaaleja ja voimme tehdä, mitä haluamme, Johnson kirjoittaa Instagramissa.

Nettikiusaajille Johnsonilla on oma viestinsä.

– Trolleille, jotka haluavat vihata, viha ei voita rakkautta. Jos teillä ole hajuakaan siitä, mistä puhun, googlatkaa, jos haluatte tietää, Johnson julistaa.

Johnsonin rohkea ulostulo on kerännyt paljon kannustavia kommentteja. Tukensa Johnsonille julkaisun kommenttikentässä ovat ilmaisseet muun muassa Mikaela Shiffrin, Lindsey Vonn ja Jessica Diggins.

26-vuotias Johnson on erikoistunut pääasiassa alppihiihdon vauhtilajeihin. Maailmancupin syöksylaskussa Johnson on ollut seitsemän kertaa palkintokorokkeella. Päättyneellä kaudella Johnson sijoittui syöksylaskucupissa yhdeksänneksi, vaikka kausi jäikin ikävästi kesken loukkaantumisen vuoksi vain kolmen kisan jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat