Annika Saarikon kuopus sai nimen

Annika Saarikon ja hänen puolisonsa Erkki Papusen vauvan kastejuhlaa vietettiin viikonloppuna.

Kansanedustaja Annika Saarikon (kesk) ja hänen puolisonsa Erkki Papusenheinäkuussa syntynyt poika on saanut nimen. Saarikko kertoo Instagram-tilillään, että perheen kuopuksen kastejuhlaa vietettiin viikonloppuna.

Saarikko julkaisi Instagram-tililleen kuvasarjan perheen pienimmäisen kastejuhlasta. Julkaisun ensimmäisessä kuvassa Saarikko ja Papunen poseeraavat kolmen lapsensa kanssa.

Lauri Antti Akusti sai kasteen ja nimensä pihlajanmarjojen ja auringonkukkien aikaan. Lempeää tuulta, ukkosen jylinää, kesähellettä ja kaatosadetta. Tätä kaikkea oli sää kauniissa kastejuhlassamme tänään, Saarikko kirjoittaa sunnuntaina jakamassaan julkaisussa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvaketta.

Saarikko valottaa julkaisussaan kuopuksensa nimen taustoja.

– Nimestä: Lauri on kaunis klassikko, jonka kolmas poika meillä lopulta sai nimekseen. Antti taas tuttu nimi molempien suvuista. Akusti on leikkisä löytö Niskavuoresta, Täällä Pohjantähden alla -teoksesta ja Miina ja Manu maatilalla -kirjasta. Viimeisintä luettu näinä vuosina eniten, hän kertoo julkaisussaan.

– Kiitos perheet ja isovanhemmat, muut sukulaiset, ystävät, pappimme Mari ja ennen kaikkea rakkaat Laurin kummit, hän päättää tekstinsä.

Saarikko kertoi helmikuussa, ettei aio hakea jatkoa keskustan puheenjohtajana. Hän paljasti tuolloin, että taustalla oli perheenlisäys.

– Ratkaisuni taustalla on myös perheemme elämään liittyviä iloisia uutisia. Jos kaikki sujuu hyvin, perheeseemme syntyy heinäkuun puolivälissä kolmas lapsi. Raskaus on nyt lähestymässä puoltaväliä. Hän on toivottu pikkusisarus 4- ja 9-vuotiaille pojillemme, Saarikko sanoi helmikuisessa tiedotustilaisuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat