Olli Hermanin ja Tytti-kumppanin toinen lapsi syntyi – isä jakoi herttaisen otoksen

Tällaisia läheltä piti -tilanteita Olli Hermanille sattui, kun hän joutui valehtelemaan Popeda-pestistään ennen julkistusta 5:41
Katso myös: Tällaisia läheltä piti -tilanteita Olli Hermanille sattui, kun hän joutui valehtelemaan Popeda-pestistään ennen julkistusta

Olli Herman ja hänen kumppaninsa Tytti ovat nykyisin vanhempia kahdelle lapselle.

Popeda-yhtyeen laulaja Olli Hermanin ja hänen kumppaninsa Tytin toinen lapsi on syntynyt. Herman kertoo ilouutisesta Instagramissa, jonne hän postasi kuvan vastasyntynyt sylissään.

– Se tunne, kun keikkareissulta palatessa perhekoko on kasvanut yhdellä – Tervetuloa maailmaan poikani. 4. päivä elokuuta 2024 mä myöhästyin tasan 4 minuuttia. Se ei meistä ketään haittaa. Tästä jäi tarinaa kerrottavaksi, mutta sen aika on myöhemmin. Koko perheen 4 jäsentä on nyt koossa, kaikki meistä onnellisia ja kaikki meistä terveitä. Nyt on aika jakaa nelinkertaista rakkautta, Herman kirjoittaa julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Julkaisun kommenttikenttään on raapustettu runsaasti onnentoivotuksia. 

– Suuret onnittelut, juontaja Sami Kuronen toivottaa.

– Onnea! valokuvaaja Meeri Koutaniemi kirjoittaa.

– Paljon onnea! laulaja Krista Siegfrids kommentoi.

Herman ja hänen kumppaninsa kertoivat maaliskuussa, että heidän perheensä kasvaa uudella tulokkaalla. Parin esikoisppoika syntyi helmikuussa 2022.

Lue myös:

    Uusimmat