Anssi Heikkilä kertoo, kuinka kävi yhteisille tansseille Pernilla Böckermanin kanssa TTK-voiton jälkeen: "Hän päätti näin"

Linnea Leino ja Anssi Heikkilä paljastavat vahvuutensa TTK:ssa 5:11
Videolla Linnea Leino ja Anssi Heikkilä paljastavat vahvuutensa TTK:ssa

Linnea Leino tarttuu haasteeseen tähtiopettaja Anssi Heikkilän opeissa tulevan Tanssii Tähtien Kanssa -syksyn aikana.

Näyttelijä Linnea Leino  tietää, ettei tuleva syksy tule olemaan helppo. Hänet tulee laittamaan koville Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelma ja eritoten hänen tähtiopettajansa Anssi Heikkilä, joka voitti TTK:n viime vuonna parinsa Pernilla Böckermanin  kanssa. Syksyllä 2021 Heikkilä puolestaan ylsi hopealle laulaja Krista Siegfridsin  kanssa.

– Anssi on kyllä sanonut, että hän pistää koville. Odotan kyllä sitä, haluan treenata kovaa ja oikeasti pistää kaiken energian tähän, mitä on vaan antaa, Leino kertoi MTV Uutisille TTK-parien julkistustilaisuudessa.

Heikkilä ja Böckerman ylsivät TTK:n voittoon marraskuussa 2023, eivätkä heidän tanssinsa Heikkilän mukaan sen jälkeen jatkuneet. 

– Hän lähti soutamaan ja sille tielle jäi. Ei olla tanssittu sen jälkeen askeltakaan, Heikkilä kertoi. 

– Olisin voinut vielä vähän aikaa opettaa, mutta hän päätti näin. Sanoi, että hän rupeaa nyt urheilemaan oikeasti. Olin, että selvä, Heikkilä nauroi. 

Leino on harrastanut nuorempana joukkuevoimistelua, muttei ole varsinaisesti tanssinut. Vahvan urheilutaustan ansiosta hän on kuitenkin luottavainen sen suhteen, että osaa esimerkiksi hahmottaa raajansa sekä käyttää melko koordinoidusti käsiään ja jalkojaan. 

– Minulla on myös semmoinen pelko, että luulen osaavani paremmin, kuin mitä osaan, Leino naureskeli.  

Heikkilän mukaan Leinon lähtökohdat tanssimiseen vaikuttavat varsin hyviltä. Tähtiopettajan mukaan Leino oli myös esittänyt jo ensitapaamisella Heikkilälle erään toiveen tulevien tanssiensa suhteen. 

 – Et toivoisi sitä, jos et kokisi, että se onnistuu, niin katsotaan, Heikkilä vihjaili mystisesti Leinolle. 

Tarkemmin tanssipari ei kuitenkaan suostunut avaamaan sitä, millaisesta toiveesta oli kyse. 

– Ehkä me nähdään se, jos Anssi suostuu siihen ja sanotaan, että jos kykyni riittävän, niin sitten tullaan näkemään jotain tosi hienoa, Leino myhäili. 

Kaksikko lupasi kertoa, mikäli toive tulee toteutumaan ja sitten tarkentaa, mistä oli kyse. 

– Voidaan tehdä semmoinen diili, että sitten kerrotaan, kun se tulee, Heikkilä totesi. 

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa sunnuntaina 1. syyskuuta esittelyjaksolla MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Ensimmäinen suora lähetys sunnuntaina 8. syyskuuta.

Lue myös:

    Uusimmat