Anton Lundell räväytti – NHL:ssä mieletön 15 maalin ottelu

Florida Panthersin suomalaishyökkääjä Anton Lundell avasi tämän kauden maalitilinsä NHL:ssä tyylillä. 23-vuotias espoolainen osui kahdesti, kun Florida voitti Boston Bruinsin vieraissa 4–3-lukemin.

Hallitseva Stanley Cup -mestari nousi Lundellin kauden ensimmäisellä maalilla 1–1-tasoihin avauserässä, kun hän paini kiekon sisään maalin kulmalta terävän katkon jälkeen.

Sam Reinhart vastasi Floridan kahdesta seuraavasta maalista, jonka jälkeen Lundell osui toisessa erässä uudelleen. Tarkka kuti Gystav Forslingin syötön jälkeen painui matalana sisään ohi Bostonin maalivahti Jeremy Swaymanin.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

 

Lundellin osuma jäi lopulta illan voittomaaliksi, kun Florida voitti pelin 4–3-lukemin. Neljättä NHL-kauttaan pelaava Lundell on tehnyt neljään otteluun tehot 2+1.

15 maalin ottelu

Ottawa Senatorsin ja Los Angeles Kingsin välisessä ottelussa nähtiin mieletön maali-iloittelu, kun Ottawa voitti kamppailun 8–7-lukemin jatkoajan jälkeen.

Los Angeles rynnisti kahden maalin karkumatkalle kahteen otteeseen, mutta Ottawa ei päästänyt vierasjoukkuetta kynsistään. Toisessa erässä maaleja nähtiin peräti seitsemän kappaletta.

Lopulta ratkaisu nähtiin jatkoajan kuudennella minuutilla, kun Josh Norrisin illan toinen maali ratkaisi pelin isäntien hyväksi.

Devilsin vahva alku sai jatkoa

Vaikeasta viime kaudesta kärsinyt New Jersey Devils otti jo neljännen voittonsa viiteen ensimmäiseen otteluun, kun se päihitti Utah Hockey Clubin 3–0-lukemin. Utahille tappio oli sen ensimmäinen NHL:ssä.

Erik Haula jäi ottelussa ilman tehopisteitä, kun Seamus Casey, Stefan Noesen ja Nico Hischier vastasivat punapaitojen osumista.

New Jersey kohtaa keskiviikon vastaisena yönä Sebastian Ahon ja Jesperi Kotkaniemen edustaman Carolina Hurricanesin.

Lue myös:

    Uusimmat