Antti Luusuaniemen rakastettu hahmo jyrättiin kotona: "Faija on niin luuseri"

Luottomies-sarja nähdään nyt elokuvana - Luusuaniemi ja Ketonen paljastavat mehukkaan yksityiskohdan kulisseista 9:39
Katso videolta, mitä Antti Luusuaniemi ja Kari Ketonen tuumivat Luottomiehestä saamastaan palautteesta ja mitä he lupaavat tehdä, jos elokuva jää voitolliseksi.

Antti Luusuaniemen ja Kari Ketosen luoma Luottomies-komediasarja saa jatkoa valkokankaalla, kun ensi-iltansa saa Luottomies: All in -elokuva. Luusuaniemi myöntää, että hänen hieman tossukka Tommi-hahmonsa aiheuttaa vaikeuksia kotipiirissä.

Vuonna 2016 Ylellä alkanut Luottomies-komediasarja saa nyt jatkoa valkokankaalla Luottomies: All in -elokuvassa. Sarjasta tutut naapurukset Tommi Mäkinen-Renwall (Antti Luusuaniemi) ja Juhis (Kari Ketonen) joutuvat jälleen kiusallisen noloihin tilanteisiin.

Luusuaniemen Tommi-hahmo on etenkin hänen keskimmäisen lapsensa mielestä jopa niin nolo, ettei hän suostu edes katsomaan elokuvaa.

Esikoisemme Ella tykkäsi elokuvasta kovasti, mutta keskimmäinen lapsemme Luna ei halua nähdä faijaa näin luuserina. Hän ei suostu tulemaan edes katsomaan elokuvaa, koska olen elokuvassa niin luuseri, Luusuaniemi hymähtää.

Perheen pienin lapsi on vielä niin nuori, ettei kuulemma vielä ymmärrä, miksi "faija sekoilee tuolla valkokankaalla".

"Koti on tärkein"

Luusuaniemi paljastaa, että Tommin hahmo on jälleen äärimmäisen nolojen tilanteiden äärellä. Tommi menettää elokuvassa kaiken ja Tommin miehisyys jää niin sanotusti limboon.

– Kaikki suomalaiset voivat samaistua siihen, että koti on tärkein. Kun koti myydään, niin siitä saatava raha on hyvä sijoittaa viisaasti. Tai sitten uhkapelata kaikki, Luusuaniemi vihjaa tulevista tapahtumista.

Luottomies-sarjan kolme tuotantokautta ovat tunnettuja lyhyistä, kymmenminuuttisista jaksoista joskin Luottomiehestä on tehty myös pari pidempää jaksoa.

Totesimme Karin kanssa, että meillä on niin paljon hauskoja juttuja, etteivät ne vaan mahdu kymmeneen minuuttiin, Luusuaniemi selvittää elokuvan taustoja.

Luusuaniemi ja Ketonen eivät pelkästään näyttele elokuvassa, vaan Luusuaniemi on tuottajana ja Ketonen sekä ohjaajana että käsikirjoittajana.

Tuttu parivaljakko Fakta hommasta

Tommin vaimona ja Juhiksen hyvänä ystävänä Harrietina nähdään jälleen Maria Ylipää, ja hänen isäänsä ja Tommin appiukkoa näyttelee Taneli Mäkelä.

Myös Harrietiin sairaalloisella tavalla ihastunut Iiro (Ilkka Villi) palaa näkyvästi takaisin kuvioihin.

Sivuhenkilöinä nähdään Lauri Tilkasen ja Lasse Karkjärven näyttelemät hahmot. 

Luusuaniemi paljastaa, että he keksivät Lasse Karkjärven esittämään Taneli Mäkelän hahmon veljeä, koska nämä näyttelivät yhdessä aikoinaan Fakta homma -sarjassa.

Elokuvan tarina alkaa siitä, kun Tommi ei saa toivottua ylennystä appiukoltaan Johan Renwallilta (Mäkelä) ja hän päättää lähteä sijoitusbisnekseen ostaakseen vaimonsa Harriet Renwallin (Ylipää) kanssa unelmakodin. 

Asioita kuitenkin hankaloittaa se, että Tommi on täysin höynäytettävissä, joten vanhasta asunnosta saadut 700 000 euroa katoavat pyramidihuijaukseen. Juhis saapuu hätiin, mutta nähtäväksi jää, miten pelastusoperaatio onnistuu.

Katso videolta, miten idea elokuvasta syntyi ja miksi Tommin hahmo on Luusuaniemen lasten mielestä niin luuseri.

Lue myös:

    Uusimmat