Tanssiraati arvioi: Tässä ovat jäljellä olevien TTK-parien vahvimmat valttikortit

Tanssiraati on häkeltynyt Tanssii Tähtien Kanssa -parien poikkeuksellisen tasaisesta taitotasosta. Odotukset kauden loppuajalle ovat korkealla.

Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelman kahdeksannessa suorassa lähetyksessä teemana oli Roosa nauha, ja tanssien lisäksi jaksossa kerättiin rahaa suomalaiselle syöpätutkimukselle. Tuttuun tapaan Huomenta Suomen  Tanssiraati  MTV Uutisten viihdetoimittajien Katja Lintusen ja Aino Hailin voiminkokoontui ruotimaan illan annin TTK-sunnuntaita seuraavana maanantaiaamuna. 

Kuten vuosittain tapana ollut, myös tällä kaudella Roosa nauha -lähetys kosketti. Varsinkin Arja Korisevan  ja tähtiopettaja Valtteri Palinin  hidas valssi nousi esiin yhtenä illan liikuttavimmista hetkistä. 

Koriseva sairasti itse rintasyövän vajaa 10 vuotta sitten. Palin puolestaan kertoi lähetyksessä, että hänellä itsellään on läheinen, joka käy läpi syöpäsairautta tällä hetkellä. Hailin mukaan Korisevalle itselleen kyseinen esitys oli varsin uudenlainen haaste. 

– Hän on kuitenkin montakymmentä vuotta esiintynyt laulajana ja kertonut niitä tarinoita omalla äänellään, laulaen ja siten tulkiten. Tämä oli hänelle todella iso haaste, pelkästään kehollaan tuoda tämä tarina ilmi. Vielä kun tämä oli instrumentaalikappale, joka tuossa taustalla kuultiin, siinä ei ollut laulua laisinkaan, Haili kertoi. 

Illan aikana esiin nousivat myös erityisesti jakson korkanneet Gogi Mavromichalis  ja tähtiopettaja Kia Lehmuskoski, jotka saivat cha cha chastaan tuomaristolta täyden kymppirivin. Mavromichaliksen heittäytymiskyky sai jälleen erityistä kiitosta – kuin myös hänen alkukaudesta mainostamansa kova motivaatio treenaamiseen. 

– "Gorgi" on nyt tanssilattialla lantioineen ihan selkeästi, Haili pohti.  

Roosa nauha -lähetyksen päätteeksi kukaan tanssijoista ei joutunut kotimatkalle, mutta loppukauden aikana kukaan ei ole turvassa. Ohjelmaa on jäljellä vielä neljän suoran lähetyksen verran ja jopa finaali alkaa hiljalleen häämöttää. Tanssiraati on yhtä mieltä siitä, että tänä vuonna ohjelmassa on harvinaisen tasainen joukko, ja lopputulosta on hyvin vaikeaa vielä tässä vaiheessa ennustaa.

Tanssiraadin mukaan tähtipareilla on varsin laaja-alaisesti erilaisia vahvuuksia. Jotkut ovat teknisesti kehittyneempiä, mutta toisten heittäytymiskyky ja eläytyminen ovat hyvin omaa luokkaansa. Erityisesti Niina Lahtinen  saa kehuja lavapreesensistään tähtiopettaja Sami Heleniuksen  parina. 

Mielestäni nämä Niinan ja Samin esitykset ovat niin laidasta laitaan: on hauskuutta, on tunnetta. Tämä on tämän parin vahvuus erityisesti: eläytyminen ja heittäytyminen, Lintunen täsmensi. 

Yllä olevalta videolta näet, mitkä ovat Tanssiraadin mukaan muiden Tanssii Tähtien Kanssa -parien vahvuudet kisassa. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Tanssiraati Huomenta Suomessa maanantaiaamuisin kello 9.50.

Lue myös:

    Uusimmat