- tuoretta tonnikalaa - munakoisoa - artisokan sydämiä - tuoretta korianteria- taloussuklaata- vihreää chiliä
Harri Syrjäsen ja Arttu Harkin menu:
Grillattua munakoisoa ja chili-suklaakastiketta
1 munakoiso 100 g tummaa suklaata 1 mieto chili 3 rkl vettä 1 dl punaviiniä
Kiehauta vesi ja punaviini. Lisää joukkoon suklaa sekä chili ja kiehuta 10 min.
Grillattua tonnikalaa ja ratatouillea
150 g tuoretta tonnikalaa pala munakoisoa 1 peruna 1 sipuli 1 prk artisokan sydämiä basilikaa 1 rkl tomaattipyrettä 5 rkl oliiviöljyä
Pilko ainekset kuutioiksi ja paista pannulla runsaassa oliiviöljyssä. Lisää basilika ja mausta suolalla sekä pippurilla.
Shasimi
100 g tonnikalaa 1/2 dl soijaa 1/2 chiliä tuoretta korianteria
Siivuta tonnikala. Sekoita soija, pilkottu chili ja korianteri.
Suklaakohokas
2 kananmunan valkuaista 100 g suklaata 1 rkl Cointreau-likööriä 3 rkl sokeria
Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Lisää sokeri, sulatettu suklaa ja Cointreau-likööri. Voitele kohokasvuoka voilla sekä täytä. Paista uunissa 220 c:ssa.