Beenhakker puolustautui puolalaismedian edessä

Puolan päävalmentajana MM-pettymyksen jälkeen aloittanut Leo Beenhakker astui tiedotusvälineiden eteen Hodgsonin jälkeen, ja melkoiseen grillaukseen hollantilainen joutui. Pettymys omiin oli kova pala puolalaisille, mutta oli se sitä myös Hodgsoniakin kokeneemmalle valmentajalle.

- Suomen ensimmäinen maali oli ottelun ratkaisu. Yllätyin täysin siitä, että useimmat pelaajistani ajattelivat tuon maalin jälkeen, että peli on ohi. Itseluottamusta ei juuri löytynyt, Beenhakker äimisteli.

- Teimme liikaa virheitä. Kaikella kunnioituksella, Suomi ei tätä peliä voittanut, me tämän hävisimme. Monet pelaajistamme eivät pelanneet normaalilla tasollaan.

Itseään mies ei juuri ruoskinut. Kahden melkeinpä pelkästään hyökkäämään kykenevän pelaajan mukaan ottaminen toisen jakson aluksi oli Beenhakkerin mielestä ainoa mahdollisuus.

- Emme pelanneet avausjaksolla hyvin, mutta ei joukkueiden välillä juuri eroa ollut. Emme pelanneet keskikentällä palloa ylös, ja se ei ole hyvä, jos haluaa voittaa. Toisella jaksolla yritimme saada palloa eteenpäin, ja se näytti onnistuvan.

Kolme takaiskua kokenutta maalivahtia Jerzy Dudekia Beenhakker puolusti median kiehuessa.

- Olen nähnyt maailman parhaiden maalivahtien tekevän virheitä. Tiedättekö miksi? He ovat ihmisiä, valmentaja sivalsi.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat