Ben Blood palaamassa SM-liigaan? Agentilta vihjaileva vastaus MTV Urheilulle

Pekka Saravo tiputti kovan SM-liigahuhun – kulttipelaaja tekemässä paluuta Suomeen? 0:23
Video: Pekka Saravo tiputti kovan SM-liigahuhun – kulttipelaaja tekemässä paluuta Suomeen?

Palaako veripena eli Ben Blood takaisin Lahteen? Tämä kuvio on nyt tiukasti tapetilla.

MTV Urheilun kiekkoasiantuntija Pekka Saravo nosti skenaarion vastaikää pöydälle.

– On kuulunut sellaista Lahden suunnalta, että yksi viime kevään kovimmista kiekkoilijoista Ben Blood olisi kiikarissa sinnepäin. En tiedä, pitääkö hevosmiesten huhut paikkaansa, mutta tällaista nimettömästä lähteestä kuulin, Saravo tipautti.

Pelicansin urheilupomo Janne Laukkanen myönsi MTV Urheilulle, että lahtelaisseura etsii vielä lisävahvistuksia peräpäähänsä.

Blood, 34, on edustanut tällä kaudella DEL-liigassa pelaavaa Löwen Frankfurtia. 34-vuotias jenkkipuolustaja ei ole ollut tuoreimmissa peleissä Löwenin matkassa.

– Hänellä on tällä hetkellä voimassa oleva sopimus Frankfurtiin, Bloodin agentti, SM-liigasta tuttu Bernd Brückler vastasi MTV Urheilulle.

Brückler kommentoi ilmoilla olevia pyörittelyjä hyvin veikeällä tavalla.

– Eikös jokaisessa huhussa ole jotain perää? Brückler hymähti, vahvan vihjeen kera.

Blood liittyi kesken viime kauden Pelicansin matkaan. Hän oli iso hahmo erityisesti keväällä, kun Pelicans eteni sensaatiomaisesti aina finaaleihin asti. Blood takoi kevään pudotuspeleissä neljä osumaa.

Jykevällä, 193-senttisellä puolustajalla on värikäs liigahistoria vyöllään. Blood voitti sarjan jäähykuninkuuden sekä kaudella 2015–16 (160 minuuttia) että -17–18 (207 min).

Lue myös:

    Uusimmat