Bidenille tarjoiltiin ensimmäinen esivaalitappio – antoi varoituksen Trumpista

Yhdysvaltain territorio Amerikan Samoa on tarjoillut istuvalle presidentille Joe Bidenille kuluvan esivaalikauden ensimmäisen tappion.

Bidenille on ennustettu supertiistaina voittoa jo lukuisissa osavaltioissa, mutta Polynesiassa sijaitseva Amerikan Samoa äänesti demokraattien esivaalien voittoon Jason Palmerin. Asiasta kertovat muun muassa CNN ja NBC News.

Pitkälti tuntematon Palmer on yritysjohtaja Baltimoresta, Marylandista. Hän on kampanjasivustonsa mukaan työskennellyt aiemmin muun muassa ohjelmistojätti Microsoftilla sekä Bill ja Melinda Gatesin säätiössä.

Palmer aloitti marraskuussa presidentinvaalikampanjansa, jonka menestyminen on erittäin epätodennäköistä.

Trump vetäisi maan takaisin kaaokseen ja pimeyteen, Biden varoittaa

Biden kehui tiistaina oman hallintonsa saavutuksia ja esitti synkkiä varoituksia haastajastaan, maan entisestä presidentistä Donald Trumpista.

Biden esitti näkemyksiään tiedotteessa supertiistaina sen jälkeen, kun hänen oli ennustettu vievän demokraattien esivaalien voiton useassa osavaltiossa.

Istuvan presidentin mukaan supertiistain tulokset tarjoavat äänestäjille selvän valinnan siitä, haluavatko he mennä eteenpäin vai antaa republikaanien todennäköisen presidenttiehdokkaan Trumpin vetää maan takaisin kaaokseen, jakautuneisuuteen ja pimeyteen.

Bidenin mukaan Trump keskittyy vain omaan kostoonsa ja haluaa tuhota Yhdysvaltain demokratian.

Lue myös:

    Uusimmat