Blake Lively pukeutui Britneyn Spearsin yllä yli 20 vuotta sitten nähtyyn luksusiltapukuun

Näyttelijä Blake Lively osoitti kunnioitustaan poptähti Britney Spearsille ja pukeutui laulajan yllä vuonna 2002 nähtyyn iltapukuun. 

Näyttelijä Blake Lively, 36, loi uudelleen poptähti Britney Spearsin, 42, vuoden 2002 lookin, sillä Livelyn yllä nähtiin laulajan Versacen vintage-iltapuku Se päättyy meihin -elokuvan punaisen maton ensi-illassa 6. elokuuta.

– Tämä on Britneyn mekko. Sen pitäisi olla Smithsonianissa tai Metissä. Mutta se on minun päälläni. Tunnen itseni niin onnekkaaksi, Lively kertoi Peoplelle ja viittasi Smitshonian-tutkimuslaitokseen Yhdysvalloissa ja The Metropolitan Museum of Artiin New Yorkissa. 

Lively nähtiin punaisella matolla aviomiehensä näyttelijä Ryan Reynoldsin  kanssa, joka oli pukeutunut oliivinvihreään pukuun. Asussa oli valkoinen kukkaviehe, joka niin ikään viittasi hänen vaimonsa roolihahmoon. 

Tähti on nähty koko kesän ajan kukka-aiheisissa asuissa, mikä viittaa hänen roolihahmoonsa Lily Bloomiin ja tämän kukkakauppaan. 

Näyttelijä ylisti Spearsia myös Instagramin tarinat-osiossa. 

– Ylivoimainen kuningatar, joka sai meidät kaikki haluamaan kimallusta, kirjoittamaan ja jakamaan tarinoitamme. Britney, meillä kaikilla milleniaaneilla on tarina hetkestä tai vuosista, jolloin sait meidät haluamaan loistaa ja herättää kunnioitusta, voimalla, ilolla ja suunnattoman kovalla työllä. Kiitos esimerkistäsi ja panoksestasi siihen, että naiset kertovat tarinoitaan. Olen todella innoissani tulevasta elämäkertaelokuvastasi ja kaikesta, mitä sinulta on tulossa, Lively kirjoitti. 

Lively on aiemmin kertonut Peoplelle, että hän rakastaa metodipukeutumista, eli elokuvan teeman mukaista asua esimerkiksi ensi-illoissa ja gaaloissa. Näin hän pystyy todella uppoutumaan roolihahmoonsa. 

– Olen niin innoissani siitä, että metodipukeutuminen on nykyään niin tärkeä asia, koska vuosia sitten, kun tein Missä on Emily? -elokuvaa, niin ihmiset kysyivät, miksi pukeudun kuin hahmoni, Lively kertoi aiemmin. 

Ihmisten ihmetellessä Lively kertoi tuolloin, että kyseisen elokuvan markkinointiin ei ollut rahaa, joten ihmiset sai kiinnittämään huomiota hänen asuihinsa erilaisissa tilaisuuksissa ja näin sai samalla huomiota elokuvalle. 

– Se on markkinointihuijaus, jolla yritetään saada ihmiset kiinnittämään huomiota elokuvaan. Ja se toimi, Lively summasi tuolloin. 

Se päättyy meihin -elokuva perustuu menestysromaaniin, jossa Lily Bloom selviytyy traumaattisesta lapsuudestaan ja aloittaa uuden elämän Bostonissa. Bloom rakastuu ja alkaa huomata miehessään puolia, jotka muistuttavat häntä vanhempiensa suhteesta. Pian myös hänen ensirakkautensa palaa hänen elämäänsä. Elokuvan on ohjannut Justin Baldoni, joka myös näyttelee Livelyn miestä. 

Suomessa elokuva sai ensi-iltansa 7. elokuuta. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat