Blake Lively pyytää anteeksi vitsailuaan prinsessa Catherinesta

Prinsessa Catherine kertoo saaneensa syöpädiagnoosin 2:20
Prinsessa Catherine kertoo saaneensa syöpädiagnoosin

Blake Lively julkaisi Instagram-tilillään anteeksipyynnön vitsailustaan, joka koski syöpädiagnoosin saaneen prinsessa Catherinen kuvanmuokkauskohua. 

Perjantai-iltana 22. maaliskuuta ympäri maailmaa järkytyttiin uutisesta prinsessa Catherinen  saamasta syöpädiagnoosista. 42-vuotias Catherine kertoi itse diagnoosistaan Kensingtonin palatsin julkaisemalla videolla hänen ja prinssi Williamin  virallisella Instagram-tilillä. Videon näet artikkelin alusta.

42-vuotiaan Catherinen terveydentila on puhuttanut laajalti alkuvuoden aikana. Prinsessan vetäydyttyä pitkälle sairauslomalleen tammikuun puolivälissä hänelle tehdyn vatsan alueen leikkauksen jälkeen ovat huhut ja spekulaatiot häen todellisesta voinnistaan käyneet kuumana. 

Varsinkin muutaman viikon takainen kuvanmuokkauskohu, jolloin ilmeni Catherinesta ja hänen kolmesta lapsestaan julkaistun äitienpäiväkuvan olleen monin tavoin käsitelty, sai aikaan sekä salaliittoteorioiden että meemien ja vitsien tulvan aiheesta. 

Muun muassa brittiläis-amerikkalainen koomikko John Oliver vitsaili Yhdysvaltojen televisiossa arvelevansa Catherinen tilan olevan Kauan eläköön Bernie -elokuvan tapainen tilanne. Myös Kim Kardashian  julkaisi hiljan selfien, jonka kuvatekstissä totesi olevansa "matkalla etsimään Katea".

Vitsailijoiden joukossa oli myös yhdysvaltalaisnäyttelijä Blake Lively, joka julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jossa pilkkasi kuvanmuokkausta, josta Catherine itse otti myöhemmin vastuun. Catherinen syöpäuutisen jälkeen Lively julkaisi oman Instagram-tilinsä Tarinat-osiossa anteeksipyynnön.

– Olen varma, että kukaan ei välitä tänään, mutta minusta tuntuu, että minun on mainittava tästä. Tein typerän päivityksen liittyen Photoshop-mokakohuun, ja voi että, tämä päivitys on nöyryyttänyt minua tänään. Olen pahoillani. Lähetän rakkautta sekä hyviä toivotuksia aina kaikille, Lively kirjoitti julkaisussaan. 

Catherine pahoitteli huonoa kuvanmuokkausta ja kertoi itse olleensa sen takana sen jälkeen, kun useat kansainväliset uutistoimistot huomasivat epäjohdonmukaisuuksia kuvassa. Prinsessa on aktiivinen valokuvaaja, joka on ottanut useita hovin julkaisemia kuvia kuninkaallisen perheen jäsenistä. 

Syöpäuutisensa julkistamisen jälkeen Catherinelle on satanut tukea ympäri maailman. Tukijoiden joukossa ovat olleet muun muassa Ison-Britannian pääministeri Rishi Sunak  sekä Yhdysvaltojen presidentti Joe Biden. Myös Williamin pikkuveli, hovista etääntynyt ja Yhdysvalloissa asuvat prinssi Harry  ja herttuatar Meghan  ovat lähettäneet tukiviestinsä Catherinelle. 

Myös Williamin isä, 75-vuotias kuningas Charles  sai vuoden alussa diagnoosin syövästä hänelle tehdyn eturauhasleikkauksen jälkeen. Sitä ei ole tiedotettu tarkemmin, mitä syöpää Charles tai Catherine sairastavat. 

Catherinella ja Williamilla on kolme lasta: prinssi George, 10, prinsessa Charlotte, 8, sekä prinssi Louis, 5. 

Lue myös: 

Lue myös:

    Uusimmat