Brittiyhtye jakoi somekuvan legendaariselta suomalaisgrilliltä – grilliyrittäjältä avokätinen tarjous

Pet Shop Boys piipahti Grilli-Porissa ennen Pori Jazz -keikkaansa.

Brittiläinen Pet Shop Boys -yhtye nousee tänään lavalle Pori Jazz -tapahtumassa. Pet Shop Boysin Instagram-tilille ilmestyi torstai-iltana mustavalkokuva, jossa yhtyeessä vaikuttava Chris Lowe seisoskelee monelle suomalaiselle ja erityisesti porilaiselle tutussa paikassa: legendaarisen Grilli-Porin edustalla.

Täällä ei tarjoilla nakkisämpylöitä… Odotamme innolla Pori Jazz -festivaalia tänä iltana, julkaisun yhteydessä lukee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kuva on julkaistu Instagramin lisäksi Pet Shop Boysin Facebook-tilille. Facebookissa julkaisun alle oman kommenttinsa on jättänyt myös Grilli-Pori, joka pyysi yhtyettä pistäytymään grillillä uudestaan.

– Hei jätkät! Olemme erittäin iloisia, että tulitte grillillemme. Olemme hyvin pahoillamme, ettemme tarjoile nakkisämpylöitä, mutta burgerimme ovat kaupungin parhaat. Olette enemmän kuin tervetulleita maistamaan burgereitamme. Talo tarjoaa, olemme auki 4.30 asti. Nauttikaa Pori Jazzista, hyvää keikkaa! Grilli-Porin yrittäjän allekirjoittamassa kommentissa lukee.

Pet Shop Boys on esiintynyt Suomessa useita kertoja. Yhtye perustettiin vuonna 1981, ja sen suurimpia hittejä ovat muun muassa West End Girls, Always on My Mind ja It’s a Sin.

Lue myös:

    Uusimmat