Coldplay-huuma yltyy – Helsinki on nyt Coldsinki

Coldplaylla on neljä loppuunmyytyä konserttia Helsingin Olympiastadionilla.

Supersuosittu Coldplay-yhtye saapuu konsertoimaan Helsingin Olympiastadionille tulevana viikonloppuna ja ensi viikon alussa. Konsertteja megabändillä on kaikkiaan neljä.

Coldplay-keikkahuuman kasvaessa moni Helsingin kaupungin someseuraaja hieraisi silmiään tuoreen Instagram-postauksen myötä.

– Helsinki on pian Coldsinki, oivaltavan postauksen yhteydessä lukee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä!

Videolla muun muassa raitiovaunun linjanumeron paikalla lukee ”Coldsinki”. Myös Rautatieasema on saanut kyltikseen ”Coldsinki”. Kekseliäs video päättyy kuvaan Olympiastadionista ja toivotukseen: ”Tervetuloa Coldsinkiin”

Helsingin kaupungin brändi- ja tapahtumat -yksikön markkinointipäällikkö Maikki Lukka kertoo MTV Uutisille, että idea hauskasta tempauksesta toteutettiin yhdessä Live Nationin ja Warner Music Finlandin kanssa.

– Tavoite oli ilmiöittää Coldplayn keikat ja ottaa ilo irti tästä ainutlaatuisesta keikkavierailusta, Lukka iloitsee.

– Mietittiin paras mahdollinen tapa yhdistää Coldplay ja Helsinki, ja Coldsinki toimii todella hyvin, hän lisää.

Lukan mukaan idea esiteltiin bändille, joka piti siitä. Ilahduttava video jaettiin yhteispostauksella Helsingin kaupungin, MyHelsingin, Warner Music Finlandin, Live Nationin ja Radio Novan Instagram-tileillä.

Palaute tempauksesta on ollut positiivista

– Näkyvyys on huikea. Olemme tavoittaneet yli 480 000 Instagram-tiliä tähän mennessä ja kommentit enimmäkseen positiivisen ihmetteleviä, Lukka toteaa.

Lukka kehottaa ihmisiä nauttimaan Coldplayn keikkojen tunnelmasta Helsingissä, vaikka ei olisi keikalle menossakaan. Hän kertoo, että Helsingin kaupunki pystyttää stadionin aukiolle Mäntymäen kentälle #Coldsinki-kuvauspisteen.

– Kaikki, jotka haluavat poseerata Helsinki-kyltillä ja toivottaa Coldplayn tervetulleeksi, saavat ilmaisen kuvamuiston konserttikokemuksestaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä!

Lukka kertoo, että kuvauspiste on avoinna keikkapäivinä klo 15.30–19.30

Coldplayn keikat tuovat kaupunkiin myös paljon ulkopaikkakuntalaisia. Lukka muistuttaa, että kaupungissa tapahtuu paljon muutakin, joten kesäisestä Helsingistä kannattaa ottaa kaikki irti. Hän mainitsee muun muassa julkiset merenrantasaunat, Suomenlinnan, torit ja lippakioskit.

– Kesäisessä Helsingissä on todella paljon nähtävää ja koettavaa, johon kannattaa tutustua, Lukka lopettaa.

Lue myös:

    Uusimmat