Corey Perry solmi NHL-sopimuksen – palkassa radikaali muutos

Jääkiekon NHL:n kovavireisin joukkue Edmonton Oilers vahvisti maanantaina tehneensä yhden vuoden sopimuksen kanadalaisen konkarihyökkääjän Corey Perryn kanssa. Sopimuksen arvo on 775 000 dollaria.

Perry, 38, aloitti kauden Chicago Blackhawksissa, mutta hänen sopimuksensa purettiin marraskuun alussa seuran sisäisen tutkinnan jälkeen. ESPN:n lähteiden mukaan Perry sai lähteä Chicagosta, koska oli ollut välikohtauksessa seuran työntekijän kanssa. Perry pyysi tapahtunutta myöhemmin anteeksi tiedotteessaan ja kertoi hakeneensa ammattiapua alkoholinkäytön takia.

Perryn palkka romahtaa yksivuotisessa Blackhakws-sopimuksessa olleesta neljästä miljoonasta dollarista tuoreeseen 775 000 dollariin Edmontonissa.

Perry on voittanut urallaan Stanley Cupin Anaheimissa 2007, kaksi olympiakultaa sekä MM-kullan, joten hän kuuluu niin kutsuttuun kolmen kullan klubiin. Kanadalainen on pelannut NHL:ssä 1 273 runkosarjaottelua ja tehnyt niissä 421+471=892 tehopistettä.

Edmonton on parhaillaan 13 ottelun voittoputkessa, mikä on NHL:n kanadalaisseurojen ennätys. Joukkueessa ei ole pelannut tällä kaudella suomalaisia.

Lue myös:

    Uusimmat