Uusi väite Corey Perryn tapauksesta

Chicago Blackhawksin siirtolistalle sysäämä NHL-kohukiekkoilija Corey Perry oli välikohtauksessa seuran työntekijän kanssa, ESPN kertoo tietojensa pohjalta.

ESPN:n mukaan tapaus välikohtaus tapahtui viime viikolla. Blackhawks matkusti tiistaina Columbukseen, jossa sillä oli seuraavana päivänä peli Blue Jacketsia vastaan. Perry oli matkalla mukana ja ESPN:n mukaan hänellä oli välikohtaus seuran työntekijän kanssa.

Blackhawks asetti Perryn, 38, tiistai-iltana Suomen aikaa siirtolistalle päämääränään purkaa hyökkääjänsä sopimus. Blackhawks ei ole kertonut, mitä villeissä huhuissakin pyörinyt Perry oli tarkalleen tehnyt, mutta seura kuvaili kanadalaishyökkääjän toimineen tavalla, jota on mahdoton hyväksyä. Blackhawks kertoi, että Perry on rikkonut pelaajasopimusta ja seuran sisäisiä käytäntöjä, joiden on tarkoitus taata ammattimainen ja turvallinen työympäristö.

Perry siirtyi kesällä Blackhawksin riveihin yksivuotisella ja neljän miljoonan dollarin arvoisella sopimuksella. Hän pelasi seurassa 16 NHL-ottelua tehopistein 4+5=9.

Perry on voittanut uransa aikana Stanley Cupin, kaksi olympiakultaa, World Cupin ja maailmanmestaruuden. Kaudella 2010–11 hän voitti NHL:n maalipörssin 50 osumalla ja hänet palkittiin runkosarjan arvokkaimman pelaajan Hart Trophylla.

Lue myös:

    Uusimmat