- bratwurstia 2 kpl / ruokailija
- Hapankaalihauduke:
- 400 g hapankaalia
- 1/2 vihreä omena
- 1/2 sipuli
- 1 dl valkoviiniä tai vettä
- 1 tl sokeria
- 1/2 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 lehti salviaa tai 1/2 tl kuivattuna
- Tumma currykastike bratwursteille:
- 2 dl tummaa lihalientä tai vettä ja liemivalmistetta
- reilusti currya
- 1 rkl hunajaa
- mustapippuria
- 1 rkl tomaattipyrettä
- Hapankaali
Laita kattilaan hapankaali, neste ja mausteet. Lisää omena ja sipuli pieninä kuutioina. Hauduta 30-50 minuuttia hiljaisella tulella.
Tumma currykastike:
Yhdistä kastikeainekset kasariin, kuumenna ja suurusta ohrakkaalla tai maizenalla. Pariloi kaksi bratwurstia ruokailijaa kohti ja tarjoa tirisevän kuumana hapankaalin ja kastikkeen kanssa. Viimeistele annos salvian oksalla.