Ed Sheeran paljasti todellisen syyn, miksi kuningatar Elisabet hymyili heidän yhteiskuvassaan 10 vuotta sitten

Ed Sheeran on saanut ikimuistoisen kuvan kuningatar Elisabetin kanssa.

Artisti Ed Sheeran, 31, muisteli  The Late Show with Stephen Golbert -ohjelmassa lokakuussa ensitapaamistaan kuningatar Elisabetin kanssa aivan uransa alussa vuonna 2012. Hän oli tuolloin esiintymässä kuningattaren Diamond Jubilee -juhlissa.

– Tämä on hauska kuva, koska hän hymyili, kun tapasi minut. Mutta vieressäni oli todella kuuluisa koomikko, joka kertoi juuri vitsin, kun kuningatar kätteli minua. Joten minulla on tämä kuva, kun hän on varsin ilahtunut nähdessään minut, Sheeran kertoi.

Hän myös paljasti, että Eric Claptonin esiintyminen kuningattaren Golden Jubilee -tapahtumassa vuonna 2002 inspiroi 11-vuotiasta Sheerania siirtymään musiikin pariin. Sheeran näki esityksen televisiosta.

– Eric Clapton tuli esiin ja alkoi esittää kappaletta Layla. Olin aivan, että mitä tuo on. Ja hän lopetti kappaleen, ja tiesin siinä hetkessä, että haluan olla tuota. Haluan kitaran ja haluan laulaa lavalla. Ja 10 vuotta myöhemmin soitan samassa tapahtumassa, ja siitäkin on jo 10 vuotta, Sheeran kertoi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Elisabetin kuoleman jälkeen syyskuussa 2022 Sheeran osoitti kuningattarelle kunnioitusta Münchenissa, Saksassa, kertoen, miltä tuntui, kun häntä pyydettiin soittamaan Diamond Jubilee -juhlissa.

– Tajusin tämän oudon hetken, kun ympyrä sulkeutuu ja nappasin kitarani 10 vuotta aiemmin ja 10 vuotta myöhemmin soitin aivan samassa tapahtumassa, Sheeran kertoi.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat