"Ei jättänyt kylmäksi" – TTK-tuomarit kehuivat Mika Saukkosen kehitystä

Mika & Liisa - The Final Countdown 3:22
Katso parin esitys videolta!

Mika Saukkonen ja Liisa Setälä pääsivät esittämään tangon toisessa TTK-livessä.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman toisessa jaksossa teemana oli oma tarina. Kukin tanssipari pääsi esittämään tähtioppilaan tarinan tanssiesityksen kautta.

Mika Saukkosen ja Liisa Setälän toinen TTK-tanssi oli tango. Sen taustakappaleena kuultiin Europe-bändin klassikko The Final Countdown.

Ennen tanssia nähtiin videoinsertti, jossa Saukkonen kertoi urheilun olleen hänelle aina erittäin merkityksellinen asia elämässä sekä vahva osa hänen identiteettiään. Saukkonen kertoi kuitenkin ymmärtäneensä oltuaan mukana tekemässä entisen telinevoimistelijan Jari Mönkkösen elämäkertakirjaa, että elämä on lopulta rajallinen. 

Mönkkönen halvaantui kaulasta alaspäin vuonna 2016. Saukkonen kertoi tajunneensa kirjaa tehdessään, että hänelle itselleenkin voisi mahdollisesti joskus käydä niin, ettei hän pystyisi liikkumaan. 

– Se olisi aika rajua. 

Näin ollen Saukkonen kertoi ymmärtäneensä, että elämästä on nautittava tässä ja nyt, esimerkiksi osallistumalla tanssikilpailuun, ja vaikka virheaskeleita tulisi, ei silläkään olisi lopulta hirveästi väliä. 

– Kunhan ollaan ja nautiskellaan. 

Tuomarit antoivat parille viime viikolla yhdeksän pistettä. Tällä viikolla pisteitä tuli 12, joten parannusta oli nähtävissä. 

– Tämä oli tosi totinen tango. Ei kyllä kylmäksi jättänyt, eikä vähiten Antin komean laulun takia, Uotinen aloitti ja kehui bändiä, Jorma Uotinen kommentoi. 

– Asennetta löytyi, kehitystä havaittavissa, hän lisäsi. 

Myös Jukka Haapalainen oli samoilla linjoilla Uotisen kanssa. 

– Jämäkkyyttä ja päättäväisyyttä nähtävissä kaikissa eleissä ja tuossa asenteessa erityisesti. Tämä oli lähes koko ajan rytmissä. Sehän tarkoittaa sitä, että se on parannusta viime viikkoon.

Helena Ahti-Hallbergin mukaan parketilla nähtiin valtaisa parannus viime viikosta. 

– Tälläsin askelein, kun menet viikko viikolta eteenpäin, on minulla odotukset korkealla. 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat