Ensitreffit-Jenni murehtii Jyrkin tuloja – Töllötuomarit: Rahasta tulee parille ongelma

Ensitreffit-Jenni murehtii Jyrkin tuloja – Töllötuomarit: Rahasta tulee parille ongelma 4:06
Töllötuomarit ovat huolissaan, sillä heidän suosikkiparillaan on ongelmia: rahahuolet näkyvät Jennin ja Jyrkin suhteessa.

Ensitreffit alttarilla -jaksossa Jenni ja Jyrki juhlistivat Jyrkin 40-vuotisjuhlia pikaruokapaikassa. Töllötuomarit epäilevät, että rahasta tulee pariskunnalle ongelma.

Tallinnaan Jyrkin 40-vuotismatkalle lähteneen Ensitreffit alttarilla -Jennin ja Jyrkin suhde ajautui mykkäkouluun, kun Jenni ja Jyrki päätyivät paikalliseen pikaruokapaikkaan syntymäpäivälounaalle.

Jenni olisi kaivannut Jyrkin juhlapäivänä hieman parempaa ruokapaikkaa, mutta tilanne ajautui rahapohdintoihin. 

Pätkätöitä opettajana tekevä Jyrki ilmoitti, että häneltä on turha odottaa mitään rahallisia asioita, kuten autoja ja taloja.

Lopulta Jyrki oli pitkään täysin hiljaa. MTV:n Töllötuomareiden mielestä parin erilaiset rahanäkemykset ovat ongelma, joka näkyy nyt Jyrkin hiljaisessa ja mietteliäässä käytöksessä.

Jenni ei nyt tajua, että kun hän heittää Jyrkille kommentteja näistä raha-asioista, niin ne osuvat Jyrkillä johonkin tosi pahaan paikkaan, Utula sanoo.

Eikä Jyrki uskalla puhua Jennille suoraan, vaikka vaikuttaa rennolta ja supliikilta mieheltä, Lintunen jatkaa.

Töllötuomarit ovat yksimielisiä siitä, että raha-asioista tulee tälle parille ongelma, sillä heidän näkemyksensä ja toiveensa raha-asioista on hyvin erilaisia.

Myös Jenni itse totesi kameroille, että rahasta saattaa tulla heille ongelma.

Jenniä alkaa painaa nämä raha-asiat vähän enemmänkin, ja näistä ei selvitäkään enää sillä huumorilla, joka on toiminut heidän välisessä kommunikoinnissaan, Utula pohtii.

Töllötuomarit pohtivat myös Annan flunssan ja sairastelun vaikutusta tämän ja Hain suhteeseen. Anna kaipaisi Hailta huomattavasti enemmän huomiota ollessaan kipeänä kuin mihin Hai kykeni.

Katso Töllötuomarit kokonaisuudessaan tästä:

Töllötuomareissa käydään läpi myös Katrin ja Timo Lavikaisen tiukka kaksintaistelu Farmi Suomi -ohjelmassa sekä Maajussille morsian: Kaikki tarinat -finaalijakson oudot treffit.

Töllötuomarit-sarjassa käydään läpi tv-ohjelmia ja viihdealan ilmiöitä. Jaksot julkaistaan tiistaisin MTV Katsomossa.

Ensitreffeillä-vodcastissa puidaan Ensitreffit alttarilla -ohjelman tuoreimmat käänteet. Jaksot julkaistaan tiistaisin MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat