Ensitreffit-Matti murtuneena tarjottuaan apua Tainalle: "Sen hän ohitti kokonaan"

Ensitreffit-Matti pohtii, miksei Taina halua avautua hänelle 0:33
Katso videolta, miksi Taina ei Matin mukaan halua avautua hänelle.

Matti ja Taina viettävät Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa aikaa erillään. Mattia harmittaa, kun Taina tavallaan torjuu hänen avunantonsa. 

Taina ja Matti viettävät Ensitreffit alttarilla -ohjelman kahdeksannessa jaksossa aikaa erillään omissa kodeissaan: Matti Oulussa ja Taina Tampereella. 

Taina on palannut kotiinsa Matin luota ja viestittää Matille olevansa edelleen todella väsynyt ja kuormittunut ja tarvitsevansa siihen apua. 

– Emme pidä yhteyttä. Haluan uskoa siihen, että hän haluisi minullekin jotakin antaa, mutta jos oma voimavara menee omaan jaksamiseen, niin eihän sitä voi silloin pyytääkään, että ”mites minä”, Matti sanoo jaksossa. 

Hän kuitenkin tarjosi apuaan Tainalle. 

– Sen viestin hän ohitti kokonaan. Harmittaa hirveästi se, ettei pysty olemaan apuna, tukena ja osa Tainan elämää, Matti sanoo jaksossa allapäin.

Katso videolta, miksi Taina ei Matin mukaan halua avautua hänelle. 

Ensitreffit alttarilla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Ensitreffeillä-vodcast MTV Katsomossa aina Ensitreffit alttarilla -jakson kanssa tiistaisin. Toimittajat Katri Utula ja monimediaosaaja Tero Tiittanen ruotivat rakkauskiemuroita koko syksyn ajan.

Lue myös:

    Uusimmat