Ensitreffit-morsian tuntee olonsa kuormittuneeksi häämatkalla – murtuu kyyneliin

Ensitreffit-Tainan pää ei meinaa pysyä matkassa mukana 1:08
Videolla Taina kertoo, ettei hänen päänsä pysy oikein matkassa mukana.

Matti ja Taina viettävät Reykjavikin häämatkaansa Ensitreffit alttarilla -kauden neljännessä jaksossa. Taina tuntee olonsa kuormittuneeksi oman vaatimustasonsa vuoksi. 

Taina murtuu kyyneliin Ensitreffit alttarilla -kauden neljännessä jaksossa hänen ja Matin ollessa häämatkalla Reykjavikissa, Islannissa. 

– On vaan niin kuormittunut olo tästä kaikesta, vaikka on ollut ihan todella ihana reissu, ja Matin kanssa on hyvä olla ja se tuntuu ihanalle. Mutta samaan aikaan on itse niin ankara itselleen, että sitten tulee riittämätön tunne siitä, kun toinen niin ihanasti jaksaa ja tukee, Taina kyynelehtii kameralle. 

Taina haluaisi pystyä parempaan ja olla jaksavampi, koska yhdessäolo ei ole vaikeaa, eikä kuormitus suoranaisesti aiheudu Matista. 

– Ehkä se on se vaatimustaso, mitä asetan itselleni, miten minun pitäisi suoriutua, Taina pohtii.

Videolla Taina kertoo, ettei hänen päänsä pysy oikein matkassa mukana.

Ensitreffit alttarilla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin alkaen 3. syyskuuta klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Ensitreffeillä-vodcast MTV Katsomossa aina Ensitreffit alttarilla -jakson jälkeen tiistaisin klo 21.55. Toimittajat Katri Utula ja monimediaosaaja Tero Tiittanen ruotivat rakkauskiemuroita koko syksyn ajan.

Lue myös:

    Uusimmat