Ensitreffit-Matti teki suuren hankinnan: "Tästä tulee aikanaan kakkosasuntoni maaseudulla"

Ensitreffit-Matti paljastaa eron kyteneen jo syksyllä – tästä syystä unelmapari pimitti tilanteensa julkisuudelta 2:11
Katso myös: Ensitreffit-Matti paljasti alkuvuonna, että hänen ja Pauliinan ero kyti jo syksyllä – tästä syystä unelmapari pimitti tilanteensa julkisuudelta

Ensitreffit-Matti esitteli uusimman hankintansa somessa.

Viime syksynä esitetyllä Ensitreffit alttarilla -kaudella mukana ollut Matti kertoo Instagramissa hankkineensa itselleen kesäpaikan. Hän jakoi Instagram-tililleen muutaman otoksen punaisesta mökistään sekä sen vehreästä ympäristöstä. 

Matti kertoo julkaisussaan, että hänen viikko sitten ostamansa kesäpaikka löytyy Hämeestä Tampereen kupeesta.

– Katse vaeltelee tiluksilla ja pää on täynnä ideoita, miten tästä tulee aikanaan kakkosasuntoni maaseudulla. Ensimmäisenä maalaan viikonloppuna saunarakennuksen. Seuraavana vuorossa on se, että maalaan päärakennuksen pinnat ja leivinuunin. Ja jonain päivänä tulee paljut ja muut mukavuudet, hän suunnittelee postauksensa kuvatekstissä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

– Tuntuu kivalta, koska kaipaan projekteja elämääni. Haluan myös kehittyä uusissa jutuissa: nyt aion opiskella remppaamista ja rakentamista, hän jatkaa.

Matti jatkaa tekstiään kertoen, että hänellä on nyt myös metsää, joka tietää polttopuita vaikkapa koko loppuelämäksi. Tonttiin kuuluu hänen mukaansa myös peltoa, jota hän aikoo jo nyt raivata ensi kesää silmällä pitäen.

– Tontilta löytyy jo viinimarjapensaita ja karviaisia. Kirsikkapuutkin näköjään tekevät satoa. Täällä riittää puuhaa, hyvä niin. Mun oma paikka ja salainen puutarha, hän päättää tekstinsä.

Julkaisu on kerännyt useita onnittelukommentteja. 

– Paljon onnea! Tuo mökki tuo tullessaan vielä monia ihania hetkiä ja onnellista oloa!

– Onnea uudelle mökille!

– Onnea mökin omistajalle. Hyvää kesää!

Matti avioitui Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Pauliinan kanssa. Ohjelman loppuessa Matti ja Pauliina päättivät pysyä yhdessä avioparina, mutta ilmoittivat tammikuussa eroavansa. Matti kertoi alkuvuonna Töllötuomareiden haastattelussa kaksikon pohtineen eroa jo koko syksyn ajan, mutta he eivät olleet tehneet vielä eropäätöstä.

Nyttemmin Matti on löytänyt rinnalleen uuden rakkauden. Hän kertoi helmikuussa MTV Uutisille, että hän ja hänen uusi kumppaninsa tapasivat toisensa sosiaalisessa mediassa viestien kautta.

Lue myös:

    Uusimmat