Ensitreffit-ohjelmasta tuttu Matti Lepistö luopui asunnostaan: "Ollut sellainen sekavien ihmissuhteiden välietappi"

Ensitreffit-Matti paljastaa eron kyteneen jo syksyllä – tästä syystä unelmapari pimitti tilanteensa julkisuudelta 2:11
Katso myös: Ensitreffit-Matti paljasti alkuvuonna, että hänen ja Pauliinan ero kyti jo syksyllä – tästä syystä unelmapari pimitti tilanteensa julkisuudelta

Matti Lepistö päätti luopua Vantaan asunnostaan.

Viime vuonna Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa mukana ollut Matti Lepistö kertoo Instagramissa päättäneensä luopua Vantaan Louhelassa sijaitsevasta asunnostaan. Hän valottaa päätöksensä taustoja julkaisussa, johon hän on liittänyt asunnossa otettuja otoksia.

– Elän kolmen asunnon rumbaa. On Töölö, Louhela ja Hakalan tila maalla. Viime viikolla päätin luopua yhdestä asunnoistani. Tämä asunto saa mennä, hän kirjoittaa julkaisussaan.

Lepistö kertoo tekstissään, että viettää Louhelan asunnollaan nykyisin vain arviolta muutaman yön kuukaudessa.

– Ja nekin harvat yöt joskus muistuttavat ex-tyttöystävistäni ja ex-vaimostani. Tämä asunto on ollut sellainen sekavien ihmissuhteiden välietappi, myös minulle. Ei tunnu hyvältä. Nyt pöytä puhtaaksi. Se tuntuu hyvältä, hän kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Matti avioitui Ensitreffit alttarilla -ohjelman 10. kaudella Pauliinan kanssa. Ohjelman loppuessa Matti ja Pauliina päättivät pysyä yhdessä avioparina, mutta ilmoittivat tammikuussa eroavansa. Matti kertoi alkuvuonna Töllötuomareiden haastattelussa kaksikon pohtineen eroa jo koko syksyn ajan, mutta he eivät olleet tehneet vielä eropäätöstä.

Nyttemmin Matti on löytänyt rinnalleen uuden rakkauden. Hän kertoi helmikuussa MTV Uutisille, että hän ja hänen uusi kumppaninsa tapasivat toisensa sosiaalisessa mediassa viestien kautta.

Lue myös:

    Uusimmat