Ensitreffit-osallistujat kertovat, mitä tapahtui kuvausten jälkeen – yhden eronneen parin välillä tiivistä yhteydenpitoa

Ensitreffit-osallistujat pääsivät tapaamaan toisensa – katso videolta, kuinka tapaaminen sujui 0:57
Ensitreffit-osallistujat pääsevät tapaamaan toisensa – katso videolta, kuinka tapaaminen sujui!

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa nähdään tällä kaudella uusi lisäys, kun katsojat pääsevät kurkistamaan, mitä osallistujille kuului kaksi kuukautta kuvausten päätyttyä. Varo juonipaljastuksia!

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta nähdään tällä kaudella myös Mitä heille kuuluu nyt? -jakso, joka on kuvattu pari kuukautta kuvausten päättymisen jälkeen syksyllä. Kauden päätösjakso nähdään MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa tiistaina 2.1.

Jaksossa selviää, että osallistujien tilanteet ovat pysyneet kutakuinkin samana. Julia ja Waltteri jättivät edellisessä jaksossa "ovet avoimiksi toisilleen". Mutta viimeisessä jaksossa selviää, että he ovat olleet vain harvakseltaan tekemisissä toisten kanssa, vaikka ovatkin yhä hyvissä väleissä. 

Riia ja Aleksi kertovat puolestaan viestittelevänsä yhä päivittäin, vaikka näkeminen onkin jäänyt vähemmälle kesän jälkeen. He ovat kuitenkin suunnitelleet yhdessä frisbee-reissuja ja vaelluksia. 

Riia kertoo jaksossa, että he olivat eron jälkeen tunnetasolla Aleksin kanssa hyvin eri tilanteissa. Myös Aleksi myöntää, että ero otti hänen kohdallaan yllättävän koville. 

– Aleksille oli ehtinyt muodostua tosi paljon enemmän syvempiä tunteita kuin minulle, Riia kertoo. 

Pauliina ja Matti ovat jatkaneet suhdettaan ja asuvat yhä 600 kilometrin päässä toisistaan. Matti käy töissä Helsingissä ja Pauliina on puolestaan töissä Oulussa. Matti kertoo reissaavansa paljon Vantaan ja Oulun väliä. 

– Meillä on ollut tavallista arkea eli juuri sitä, mitä suhteen kuuluukin olla, Matti kertoo. 

Jaksossa osallistujat pääsevät tapamaan myös toiset kauden osallistujat ja kertomaan tilanteistaan sekä jakamaan vertaistukea toisilleen. 

Katso videolta, missä merkeissä parien tapaaminen sujuu!

Ensitreffit alttarilla -päätösjakso Mitä heille kuuluu nyt? MTV3-kanavalla tiistaina 2.1. klo 21 sekä MTV Katsomossa!

Katso myös Töllötuomareiden erikoisjakso, jossa kauden osallistujat kertovat tuoreet kuulumisensa. Töllötuomarit MTV Katsomossa 2.1. klo 21.55!

Lue myös:

    Uusimmat