Ensitreffit-parien matkaa ruodittiin syksyn ajan Töllötuomareissa – näin osallistujat itse suhtautuivat tiukkoihin analyyseihin

Ensitreffit-parien matkaa ruodittiin syksyn ajan Töllötuomareissa – näin osallistujat suhtautuivat tiukkoihin analyyseihin 3:06
Katso videolta Ensitreffit-osallistujien terveiset Töllötuomareille.

MTV Uutisten toimittajat Katri Utula ja Katja Lintunen ruotivat syksyn ajan Ensitreffit-parien matkaa Töllötuomarit-sarjassa. Näin kauden osallistujat itse suhtautuivat tiukkoihin analyyseihin. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman 10. kausi tulee päätökseensä tiistaina 2.1. nähtävän Mitä heille kuuluu nyt? -jakson myötä. MTV Uutisten toimittajat Katri Utula ja Katja Lintunen ovat seuranneet kautta ja analysoineet parien matkaa Töllötuomarit-sarjassa koko syksyn ajan. 

Lintunen ja Utula kysyivät Ensitreffit-osallistujilta kauden lopussa, millaisia terveisiä he haluavat antaa Töllötuomareille. 

 – He ovat katsoneet meitä. Ja Riia ja Aleksi olivat ainakin otettuja meidän Tinder-keskusteluista. Siitä tuli kyllä hieman sanomista, että aika monta kertaa siitä on puhuttu. Mutta he ymmärsivät sen, että sanomme aika usein ääneen sen, mitä muutkin katsojat ovat ajatelleet. Siinä mielessä se tuo myös osallistujille uutta tietoa, sillä hehän eivät pysty ohjelmaa katsomaan tavallisen katsojan roolissa, Utula sanoo. 

Waltteri kertoi, että hänelle Töllötuomareiden viikoittaiset analyysit ovat aina olleet jännittävä hetki. 

 – Minun mielestäni on ollut hyvää analyysia ja rehellistä ajatusta siitä, että mitä mieltä muutkin katsojat saattavat olla, Waltteri sanoo. 

Julia puolestaan päätti jo kauden alussa, että yrittää olla seuraamatta julkista keskustelua tv-ohjelman ympärillä. 

– Olen kuitenkin katsonut joitakin jaksoja. Osa keskustelusta on ollut hyvää ja osa taas ei ole mennyt ihan nappiin, Julia naurahtaa. 

Katso videolta, mitä mieltä Matti ja Pauliina olivat Töllötuomareiden analyyseista!

Ensitreffit alttarilla -päätösjakso Mitä heille kuuluu nyt? MTV3-kanavalla tiistaina 2.1. klo 21 sekä MTV Katsomossa!

Katso myös Töllötuomareiden erikoisjakso, jossa kauden osallistujat kertovat tuoreet kuulumisensa. Töllötuomarit MTV Katsomossa 2.1. klo 21.55!

Lue myös:

    Uusimmat