Entisen tähtipelaajan tytär on kadonnut – pelätään olevan vaarassa ex-poikaystävän myötä: "Ei lähtisi selittämättä"

Yhdysvaltalainen entinen baseball-huippupelaaja Greg Swindell, 59, pyytää perheineen apua kadonneen tyttärensä löytämiseksi. Swindellin perhe pelkää naisen olevan ex-poikaystävänsä myötä vaarassa.

Greg Swindell pelasi peräti 17 vuoden uran baseballin huippusarja MLB:ssä. Syöttäjäpelaaja valittiin kertaalleen sarjan tähdistöotteluun ja hän voitti kertaalleen mestaruuden.

Swindellin perheellä on nyt kuitenkin huolestuttavaa kerrottavaa. Perheen Facebook-päivityksessä kerrotaan, että Gregin ja hänen vaimonsa Sarahin tytär Brenna Swindell on kadonnut. Brenna nähtiin viimeksi torstai-iltana baarissa Spicewoodissa, Texasissa entisen poikaystävänsä seurassa.

– Hänen puhelimensa on pois päältä, eikä hän ole ollut yhteydessä perheeseensä, ystäviinsä ja mikä tärkeintä, lapsiinsa, Swindellien päivityksessä kerrotaan.

Kampaajana työskentelevällä Brennalla on kolme lasta. Hän on perheensä mukaan 165-senttinen ja hänellä on tatuointeja sekä ruskeat, olkapäille ulottuvat hiukset, joita hän pitää mielellään poninhännällä.

"Ei koskaan hylkäisi kolmea lastaan"

Brennalla on myös valkoinen Kia Carnival -auto. Se oli ollut GPS-tietojen perusteella perjantaina Coloradossa. Siellä vaikuttivat olevan myös Brennan ja hänen entisen poikaystävänsä puhelimet, mutta ne olivat molemmat pois päältä.

Swindellit pelkäävät Brennan olevan vaarassa väkivaltaiseksi kuvailemansa miehen myötä. Perheen mukaan Brennan ex-kumppani pahoinpiteli Brennaa viime kuussa ja on ollut siitä lähtien "vaikeuksissa lain kanssa". 

– Emme tiedä, lähtikö hän hänen mukaansa vapaaehtoisesti, puhuttiinko hänet pakenemaan hänen kanssaan vai mitä. Minusta tuntuu edelleen, että hän ei koskaan hylkäisi kolmea lastaan tai vain lähtisi selittämättä. Joten kunnes voimme todistaa toisin, koemme hänen olevan vaarassa.

Sarah Swindell oli ollut yhteydessä Brennan ex-poikaystävän isään, jonka hän kertoi olevan avulias ja tekevän yhteistyötä. Swindellit ilmoittavat arvostavansa tapauksessa kaikkia vihjeitä ja avuntarjouksia.

– Brennie, jos näet tämän, me kaikki rakastamme sinua niin paljon ja tarvitsemme sinua kotona!

Lue myös:

    Uusimmat