Ex-Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth perusti yhteisön uraa tekeville naisille: "Se lähti hyvin orgaanisesti"

Ex-Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth haluaa kannustaa naisia yrittäjiksi.

Näyttelijä, malli ja yrittäjä Mia Ehrnrooth vieraili MTV:n Huomenta Suomessa yhdessä Slush Finlandin toimitusjohtaja Aino Bergiuksen kanssa. Ehrnrooth kertoo, että perusti Charlie Goes To -yhteisön, koska haluaa kannustaa naisia yrittäjiksi ja auttaa heitä verkostoitumaan. Kaksikko kertoo, että heitä yhdistää nimenomaan ihmisten yhdistäminen. Ehrnroothin mukaan hän perusti naisyhteisön tarpeesta.

– Se lähti nimenomaan hyvin orgaanisesti. Alkuun meitä oli kymmenen, sitten 30 ja seuraavassa tapahtumassa jo 500 naista, Ehrnrooth sanoo.

Bergius kertoo lähteneensä mukaan, sillä hänellä on laaja kokemus ja näkemys yrittäjyydestä ja ihmisten yhdistämisestä.

– Jos puhutaan kasvuyritysten ekosysteemistä, niin edelleen nähdään valtavaa epäbalanssia erilaisen diversiteetin osalta. Syy siihen miksi näemme vähemmän naisyrittäjiä, on vähemmän roolimalleja. Toisaalta toinen syy on se, että mistä saisimme enemmän tietoa.

Bergius kertoo, että hänellä on henkilökohtaisesti motivaatiota viedä asiaa eteenpäin, mutta myös halu auttaa yhteisöä eteenpäin.

– Tuoda naisia eri toimialoilta ja yhdistää yhteiskunnan eri puolia. Yleensä lopputulos tuottaa jotain nettopositiivista koko yhteiskunnalle.

Millaisia tapahtumia Ehrnroothin perustamalla yhteisöllä on ja millaisia teemoja niissä käsitellään? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat