Mia Ehrnroothille kävi huvittava moka: "Unohdin ne stringit päähäni"

Mia Ehrnrooth ja Kimberlin Brown vertailevat, kuinka nopeasti he oppivat vuorosanansa – Kaunarit-tähden kyky saa Ehrnroothin kateelliseksi 6:12
Videolla: Mia Ehrnrooth ja Kimberlin Brown vertailevat, kuinka nopeasti he oppivat vuorosanansa – Kaunarit-tähden kyky saa Ehrnroothin kateelliseksi

Mia Ehrnrooth kertoo hänelle sattuneesta huvittavasta tilanteesta Instagramissa.

Entinen Salatut elämät -tähti Mia Ehrnrooth kertoo Instagram-tarinaansa julkaisemallaan videolla huvittavasta mokasta, joka hänelle sattui epähuomiossa aamulla. 

Ehrnrooth alustaa tarinaansa kertoen, että hänelle tapahtui aamulla "Pamelat", viitaten Pamela Andersoniin, joka kertoi aikoinaan käyttävänsä nutturansa sitomiseen alushousuja.

Ehrnrooth kertoo videollaan, että hänen lempijuttunsa aamuisin on se, että hän saa juoda rauhassa kupin kahvia samalla, kun pyykkää ja silittää lastensa vaatteita.

– Ja koska menen sinne aina tukka pystyssä ja jotain epämääräistä päällä, niin jälleen kerran sidoin hiukseni alusvaatteillani. Puhtailla sellaisilla. Ja tietenkin sitten unohdin ne stringit päähäni, hän sanoo.

Ehrnrooth kertoo tajunneensa vasta autoon päästyään, että oli vienyt lapsensa päiväkotiin ja esikouluun pikkuhousut päässään. Hän sanoo, että koska hänelle on käynyt sama aiemminkin ja koska hän ei usko kyseessä olleen viimeinen kerta, suuntaa hän seuraavaksi ostamaan alusvaatteita, jotka mustuttavat enemmän hiuspampuloita.

– Joten jatkossa kun tämä tapahtuu, niin kukaan ei huomaa, hän sanoo.

Ehrnrooth poistui Salatut elämät -sarjasta vuonna 2023. Hänen hahmonsa Cindyn kohtalo jäi avoimeksi, kun tämä joutui onnettomuuteen ja hänet siirrettiin hoitoon Sveitsiin. 

– Hahmo ja myös minä olemme olleet tauolla. Perheessämme on ollut muutamia uusia projekteja, jotka ovat vaatineet mahdollista nopeaa lähtölaukaisua suuntaan jos toiseen, ja sen takia otimme tauon Cindylle, Ehrnrooth kertoi lähdöstään MTV Uutisille.

 

Lue myös:

    Uusimmat