Fatim Diarra pyytää anteeksi

Fatim Diarra kommentoi Petolliset-ohjelmassa nähtävää käytöstään.

Kansanedustaja Fatim Diarra pyytää Instagram-tilillään anteeksi Petolliset-ohjelmassa nähtävää käytöstään.

Parhaillaan Nelosella pyörivän Petolliset-kauden viidennessä jaksossa sosiaalisen median vaikuttaja Miisa Nuorgam pahoittaa mielensä Diarran sekä entisen kansanedustajan Rosa Meriläisen käyttäydyttyä häntä kohtaan ikävästi. Jaksossa Nuorgam arvelee aamiaspöydässä, että petolliset ovat yön aikana "murhanneet" eli pudottaneet somepersoona Samuel Chimen ja toteaa, että Chime oli ainoa, joka puolusti häntä edellisillan pyöreän pöydän keskustelussa.

– Se ei ehkä liity nyt sinuun, Meriläinen toteaa Nuorgamille.

Nuorgam murtuu Meriläisen kommentin jälkeen kyyneliin.

En ymmärrä tuota Rosan ja Fatun käytöstä. Kaikkihan me mietimme tätä myös omalta kannaltamme ja sillä tavalla, mitkä tukevat meitä ja meidän omia havaintojamme. En ymmärrä, minkä vitun takia minä olen ainoa ihminen, joka en saa puhua mitään siitä, mitä ajattelen, Nuorgam sanoo jaksossa kameroille.

Diarra julkaisi torstai-iltana Instagram-tililleen kuvan, jossa on teksti "Aina pitää pyytää anteeksi".

– Uusimmissa Petollisten jaksoissa tulee esiin se puoli itsessäni, josta en ole ylpeä. Se, joka joskus hävitessään suuttuu, sanoo pahasti ja käyttäytyy tavalla, joka loukkaa muita. Se, että harmittaa, ei kuitenkaan koskaan oikeuta huonoa käytöstä. Ei siis koskaan, eikä nytkään, Diarra kirjoittaa julkaisussaan.

Diarra kirjoittaa, että hänestä on tuntunut pahalta seurata Petollisten viimeisimpiä jaksoja, joissa hänen ja Nuorgamin välit ovat kiristyneet ja joissa hän on ilkeä. 

– En halua olla sellainen ihminen, jonka nyt ruudusta näin. Ihminen, joka loukkaa, mutta ei pyytäisi anteeksi, hän kirjoittaa.

– Käytökseni seurauksena Miisalla on ollut paha mieli, ja täysin oikeutetusti. Siksi heti, kun tajusin kuvausten aikana loukanneeni Miisaa, pyysin häneltä anteeksi. Sillä kuten sanoin, anteeksi pitää pyytää aina silloin, kun on loukannut toista, hän jatkaa.

Diarran kirjoittaman mukaan hänen Nuorgamille esittämänsä anteeksipyyntö jäi jakson editointivaiheessa tuotantoyhtiön leikkauspöydälle.

– Tämä ei ole selitys tai tekosyy. Realitya tehdään draaman ehdoilla, ja sen draaman luominen ja ylläpitäminen on tuotantoyhtiön oikeus. Tuotantoyhtiö ei istuttanut suuhuni loukkaavia sanoja, ne sanoin ihan itse ja kannan sanoistani täyden vastuun. En myöskään syytä tuotantoyhtiön ihania ammattilaisia mistään, hän kirjoittaa,

Diarran mukaan hän ei kuitenkaan halua ylläpitää kulttuuria, jossa anteeksipyyntöjä ei näytetä tai sovinnosta ei kerrota.

– Pyydän aina anteeksi, kun mokaan. Niin tein kuvauksissa ja niin teen nyt ja niin aion tehdä jatkossakin, hän päättää tekstinsä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat