Miisa Nuorgam kertoo järkyttävistä uhkauksista

Ihmisten spekuloinnit Miisa Nuorgamin lapsesta saavat hänet raivon partaalle 0:36
Katso videolta, miksi Miisa Nuorgamilla on sosiaalisesta mediasta kaksijakoiset tuntemukset.

Mediapersoona Miisa Nuorgam tuskastuu Someäidit-sarjassa, kun ihmiset yrittävät selvittää hänen lapsensa yksityisasioita. Hänellä on ollut asian tiimoilta myös oikeusjuttuja. 

Miisa Nuorgam kertoo Someäidit-sarjan 13. jaksossa, että hän on jälleen huomannut, että hänen lapsensa yksityisasioita spekuloidaan netissä keskustelupalstalla. 

– Se on sellainen asia, mihin minulla palaa välittömästi kiinni. Minulla on ollut oikeusjuttuja, kun se yksi tyyppi yritti selvittää meidän olinpaikkaamme, kun hän omien sanojensa mukaan halusi tappaa sekä minut että taaperon, Nuorgam kertoo jaksossa. 

Nuorgam ei voi ymmärtää ihmisiä, jotka kirjoittelevat julkisiin paikkoihin muiden ihmisten asuinpaikkoja. 

– Se on todella raivostuttavaa, koska ihmiset tietävät, että olen tarkoituksella jättänyt lapsen todella paljon pois somesta. Ihmiset yrittävät silti selvittää hänestä asioita. Ehkä siinä ihmisillä jollain tavalla hämärtyy yksityisen ja julkisen raja, Nuorgam pohtii jaksossa. 

Hänellä on ollut tähän mennessä kaksi oikeudenkäyntiä saman ihmisen kanssa, joka on yrittänyt selvittää hänen ja hänen lapsensa olinpaikkaa ja uhannut äärimmäisellä väkivallalla ja tappamisella. Jaksossa Nuorgam saa käräjäoikeudesta tiedon kolmannesta oikeudenkäynnistä. 

Katso videolta, miksi Miisa Nuorgamilla on sosiaalisesta mediasta kaksijakoiset tuntemukset.

Someäidit ke 14.8. alkaen maksutta MTV Katsomossa ja MTV Katsomo+ -tilauksella. MTV Katsomo+ -tilauksella seuraavan viikon jaksot ennakkoon.

Someäidit vodcast ke 14.8. alkaen kaikki jaksot maksutta MTV Katsomossa ja MTV Katsomo+ -tilauksella.

Lue myös:

    Uusimmat