Fernando Alonso sai 2,5 miljoonan superauton – sitten kävi nolosti

Aston Martinin F1-kuljettaja Fernando Alonso sai talliltaan kustomoidun Aston Martin Valkyrie -luksusauton keskiviikkona. Miljoonien ökyauto kuitenkin hajosi jo samana päivänä, ja se piti hinata pois.

Feranando Alonso oli keskiviikkona onnensa kukkuloilla, kun hän poseerasi uuden Aston Martin Valkyrie -ökyautonsa kanssa. Se tehtiin hänelle mittatilauksena ja hintaa kertyi miljoonia. Eri lähteiden mukaan Alonson tuore superkiituri maksaa 2,5-4 miljoonaa euroa.

Alonso ennätti hädin tuskin ajaa autolla Monacon kaduilla, kun se jo hajosi, ja paikalle piti kutsua hinaaja, jotta auto saatiin vietyä korjattavaksi. 

Voit katsoa videon, kuinka Alonson upouutta autoa nostetaan hinausauton kyytiin tästä linkistä.

Espanjalaiskuljettaja ehti jo kehua uuden ajokkinsa maasta taivaisiin ennen kuin se teki tenän.

– On vaikea kuvailla, kuinka paljon olen odottanut tätä päivää, Alonso hekumoi Drivencarguiden mukaan.

– Kun saan istua omaan Valkyerieeni, jonka suunnitelussa olen ollut mukana, on se varmasti päivä, jota en unohda. Valkyrie on todellinen F1-auto maantielle. Siinä on paljon Aston Martinin teknologiaa, enkä malta odottaa, että pääsen sen kanssa tien päälle.

Alonso myös suitsutti autoaan sosiaalisessa mediassa.

– Päivä on tullut. Olen parhaan laillisen tiekelpoisen auton omistaja. Mikä etuoikeus työskennellä tälle yhtiölle, Alonso intoili.

Auto on hajoamisestaan huolimatta melkoinen ilmestys. Siinä on majesteettinen 850kW V12-moottori, ja sen ulkomuoto ei jätä epäselväksi, että kyseessä on miljoonaluokan kiituri. 

Jos kuva ei näy laitteellasi, voit katsoa sen tästä linkistä.

Lue myös:

    Uusimmat