Finnairin lennolla koettiin uskomaton yllätys: Lentäjä rupesi laulamaan – katso video

Finnairin laulava lentäjä Mikael Konttinen yllätti matkustajat 2:03
Katso Mikael Konttisen upea lauluesitys videolta.

Finnairin lennolla Tukholmasta Helsinkiin koettiin yllätys, kun Finnairin lentäjä viihdytti matkustajia upealla lauluesityksellä.

MTV Uutisten toimittaja Kitta Kohonen pääsi todistamaan erikoista tapahtumaa Finnarin lennolla, kun lentäjä-laulaja Mikael Konttinen asteli matkustamon puolelle ja ryhtyi laulamaan matkustajille. Laulutempauksen taustalla on historiallinen syy: tänään lauantaina tuli kuluneeksi tasan sata vuotta siitä, kun Finnair aloitti lennot Tukholmaan.

Konttinen esitti ensin erään tunnetun euroviisukappaleen, jonka pääset kuuntelemaan jutun alussa olevalta videolta. Aikaa jäi useammalla muullekin kappaleelle, sillä lentoon lähtö viivästyi puolisen tuntia Helsinki-Vantaan päässä olleen kiitotiesulun takia. 

Konttisella on pitkä musiikillinen historia. Hän on esiintynyt muun muassa Seinäjoen Tangomarkkinoilla vuonna 2006, laulanut Linnan juhlissa vuonna 2008 sekä osallistunut samana vuonna Suomen Euroviisukarsintoihin. Konttiselta on julkaistu kolme sooloalbumia. 

Musiikkiuran lisäksi Konttinen työskentelee liikennelentäjänä Finnairilla. Ammattilentäjäksi hän valmistui Suomen ilmailuopistosta vuonna 2011.

Uutista korjattu 1.6. kello 22.47: Konttinen ei lentänyt kyseistä lentoa, kuten jutussa annettiin aiemmin ymmärtää.

Lue myös:

    Uusimmat