Fitness-guru Richard Simmons palasi julkisuuteen – syyttää yhtiökumppania valheiden levittämisestä

Fitness-guru ja televisiopersoona Richard Simmons katosi parrasvaloista vuonna 2014. Nyt hän syyttää entistä työtoveriaan maineensa pilaamisesta.

Richard Simmons, 68, syyttää entistä työtoveriaan, Mauro Oliveiraa, kiristämisestä ja mustamaalaamisesta.

Simmons vetäytyi julkisuudesta vuonna 2014, jotta voisi viettää eläkepäiviä 40-vuotisen viihdeuransa jälkeen. Nyt Simmons väittää, että Oliveira on sittemmin mustamaalannut häntä lehdistölle ja myynyt valheellisia tietoja muun muassa National Enquirer- ja Radar Online -sivustoille.

Simmons uskoo, että Oliveira on pyrkinyt tietoisesti tuhoamaan Simmonsin maineen. Oikeuden asiakirjoissa väitetään, että  on entinenyhtiökumppani on keksinyt lehdistölle erilaisia syitä sille, miksi Simmons vetäytyi julkisuudessa. Oliveira on väittänyt, että Simmons on mieleltään epävakaa, heikko ja hauras.

Toisessa tapauksessa Oliveira väitti, että Simmonsin kodinhoitaja pitää tähteä panttivankina ja käyttää hyväksi tämän heikkoa henkistä tilaa. Oliveira on väittänyt myös, että syy julkisuudesta poistumiseen on sukupuolen korjaaminen naiseksi.

Oikeuden asiakirjoissa väitetään, että National Enquirer ja Radar Online ovat tienneet, että Oliveiran väitteet ovat valheellisia, mutta sivustot ovat julkaisseet artikkelit siitä huolimatta.

Oliveira kiistää Simmonsin väitteet People-lehdelle. Hänen mukaansa Simmonsin ”todellinen tarina” tulee julki ennemmin tai myöhemmin.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat